Sports Lady®

Sports Lady®

8.9.2016

Thursday thoughts & I Love MeSyyskuu on kyllä ollut ihmeellisen ihanan lämmin. Alkuviikko on mennyt ihan hujauksessa. Omat liikkumiset oon suunnitellut kalenteriin ennalta, silloin ne tulee varmasti tehtyä. Arki ja arjen kiireet niin helposti ottaa sen ajan johonkin muuhun. Mutta kun nukkuu tarpeeksi, niin jaksaakin paremmin. No mähän tietysti liikkuisin varmasti koko ajan jos ei töitä olisi. Töissäkin toki pääsen liikkumaan, mutta enemmän se on tuntilaisten tsemppaamista ja ohjaamista. Äitiyteen ja lapsen kanssa vietettyyn aikaan panostan myös todella paljon, mutta siitä saa myös virtaakin. Olen tosi kiitollinen tästä työstä ja näistä työajoista. Kun lapsi pääsee koulusta klo 11, pystyn olemaan kotona. 

Tiistaina otettiin kuvia Juha Laitalaisen kanssa mun uusille nettisivuille. Anttipoika.com on oikeastaan kuvia vaille valmis. Ja ne julkaistaan 10.10 mennessä. Tällä viikolla on tullut uusia asiakkaitakin muutama ja työkuviot muutenkin on todella jännällä mallilla. Isoja juttuja tulossa. Oon kyllä enemmän kuin innoissani! Fiilis, sydän ja "lehmän hermot" vie eteenpäin kyllä näissä hommissa ja yrittäjyydessä. Ja se, että ei koskaan lakkaa uskomasta siihen mitä tekee <3 Uskon siihen, että kun sydän on mukana ja on intohimoa tehdä asioita, mikä tahansa on mahdollista. Oma tarina vie eteenpäin ja omaa tarinaa pitää myös välillä kirjoittaa eteenpäin. Kun muistaa myös levätä ja palautua, mielikin on luovempi. Silloin kun painat vain täysillä eteenpäin kellon ympäri, jossain vaiheessa luovuus ja idearikkaus katoaa. Ja sitä omaa tarinaakaan ei jaksa ajatella eteenpäin. 

Arjessa on pakko muistaa välillä jarrutella. Yrittäjänä tietysti tekee mieli ja on oikeastaan pakkokin sanoa moneen asiaan "kyllä", mutta on silti niin tärkeää osata miettiä se oma jaksaminen. Kolme-neljä vuotta sitten olin niin syvällä suossa sen jaksamisen kanssa kun tein liikaa töitä, että siihen en halua enää koskaan palata. Piti sanoa kaikkeen kyllä, tehdä aluksi edullisesti ja oltava aina menossa. Kilpirauhanen ei toiminut, väsytti ja turvotti ja painoa tuli.. Terveydellä ei ole hintaa. Omaa jaksamista syö myös vapaa-ajalle kalenteroidut erilaiset jutut. Kalenterissa on oltava myös tyhjää, jotta ehtii levätä ja palautua. Senkin olen onneksi viime vuosien aikana ymmärtänyt :D Tällä viikolla kun osa työpäivistä on alkanut 7.00 (mikä tarkoittaa 5.30 herätystä) ja päättyneet 19.30, on jossain välissä levättävä. Olen ottanut parina päivänä puolen tunnin tirsat ja olo on kuin uudesti syntynyt. Kilpirauhasen toiminnalle etenkin se lepo on tärkeää. Jos kärsit kilpirauhasen vajaatoiminnasta, tai sinulla on aikaisemmin ollut sitä ongelmaa, suosittelen lepäämään harjoittelun jälkeen 20-30 min. Nuku jos pystyt tai ainakin lepää. No joo, tää viikko kyllä on ollut aikamoista menemistä.. Nettisivuja, kuvauksia, töitä, lapsen kuskausta, siivosinkin eilen oikein kunnolla koko kodin (paitsi lapsi siivosi itse oman huoneensa). Ja tänään I Love Me messujen VIP bloggaaja meeting. Ihanat kanssabloggaajat ja osaavat messujärjestäjät. Hyvää syötävää ja Fresitaa. Tapaaminen järjestettiin Messukeskuksen Eteläisen sisäänkäynnin aulassa olevassa kahvilassa, jossa kaikki kalusteet on haettu Kierrätyskeskuksesta. Myös lautaset ja mukit. Aivan ihania, vanhoja astioita, ja mitkä kalusteet! Viimeisimmät huonekaluhankinnat olen itsekin tehnyt Kierrätyskeskuksesta (keittiön tuolit pari vuotta sitten). Mun mielestä on mahtavaa ja ekologista ja rahallisesti järkevää ostaa vanhaa. Ja usein sitä löytää kauniita tavaroita tai huonekaluja kun ei osta muovista kertakäyttökrääsää... No messuihin takaisin. Käytiin läpi lokakuun messukuviota ja mulle se oli entuudestaan jo tuttua. Snapissa (@sportsladyh) on enemmän kuvaa tilaisuudesta. Ja sieltä sitten kaasu pohjassa vetämään illan jumppa ;) I Love Me messuja odotan tosi paljon. Viime vuonna vietin siellä 3 päivää aamusta iltaan. Tekemistä ja näkemistä on vaikka kuinka. On kauneutta, hyvinvointia, joogaa, korua ja kelloa, muotia ja meikkiä.. Pian tulossa lisää aiheesta blogissa. 

ihana Pinkit Korkokengät blogin Maiju & me muut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti