Sports Lady®

Sports Lady®

24.1.2018

Luminen keskiviikko ja 5 liikeyhdistelmän kuulatreeni


Mikä älytön lumikaaos tänään onkaan ollut. Eilen vielä hymyilytti tämä kaunis ja ihana talvi kun aamulla saatoin lasta kouluun. Tänäänpä ei enää jaksanut hymyilyttää tuo lumi ja autoilu. Olen koko päivän ajellut asiakkaalta toiselle, ja joka kerta on saanut putsata autoa ja ajella kieli keskellä suuta tuolla lumipyryssä. Sitten kun auto lopulta jäi jumiin kodin eteen ja sain sen vihdoin parkkipaikalle, pitikin lähteä lasta heittämään vielä uimahyppytreeneihin. Se oli yhdeksäs kerta kun hyppäsin tänään auton rattiin. Työpäivän jälkeen (kun ei kerrankin itsellä ollut iltatunteja), olin niin poikki että ajelin hallilta kotiin ja sitten takaisin uimahallille hakemaan lapsukaisen, kymmenes kerta ratissa.. Yleensä on tapana jäädä treenien ajaksi itsekin uimaan, mutta tänään ei yksinkertaisesti jaksanut :D Nyt on todellakin yliannostus tuota lunta ja saisi mun puolesta vain sulaa pois hetkeksi. No tulipas rutistua täällä blogissa nyt kerrankin ;)


Lumesta sitten ruokajuttuihin. Tällä viikolla meillä on ollut kalakeittoa ruokana. Se on niin hyvä, edullinen ja maukas talvipäivän ruoka. Lohi oli tarjouksessa 7,95 kilo, ja kokonaisesta kalasta sai maukkaan sopan. Teen ruuat aina vähän sen mukaan, mitä kaupasta milloinkin saa. Ja koska lapsi ei tykkää perunasta, keitto tehdään meillä kalasta ja porkkanasta. Se on tuunattu tällaiseksi, jotta joukosta ei tarvitse nyppiä pois mitään. Keitto nautitaan sitten ruissipsien kanssa, jonne voi upottaa palan kalaa, porkkanan ja lientä. Nam. Tällä jaksaa itsekin vetää tunnit ja ohjaukset. 


Ja töitähän tähän viikkoon on kuulunut. Perjantai on vapaapäivä ja huominen mennään vielä sporttihommissa. Aamuisin olen käynyt tekemässä omat treenit ennen töitä, ja samalla ottanut pientä pätkää teillekin. Videolta löydät 5 liikkeen (tai oikeastaan 5 erilaisen liikeyhdistelmän) treenivinkin kahvakuulalla tehtäväksi. Kahdessa minuutissa saat videolta liikevinkit omaan treeniin. Voit tehdä liikkeitä esim. 3-4 kierrosta. Toistoja tietyn määrän tai ajastaa kellolla jokaista liikeyhdistelmää vaikka 45-60 sek. 


Instaan @Sportsladyh olen postaillut paljon videoita viime aikoina. Sieltäkin kannattaa käydä katsomassa vinkkejä treeniin. Ihanaa keskiviikkoiltaa sinne teille! 

Ja olisi aivan huippua saada teilta kommenttia koetteko tällaiset vinkkivideot hyödyllisinä? Kaipaatko selostuksen liikkeisiin videolle, vai onko niitä mukavampi katsoa kun en hölötä taustalla :D Entä ovatko kuvalliset ohjeet helpompia toteuttaa vai katsotko mieluummin videolta ohjeet?

4 kommenttia:

  1. Vinkkivideot on parasta ja omasta mielestäni toimivat paremmin kuin kuvat. . :) Kuvien perusteella liikkeistä on hankalampi saada käsitystä. Joten pyydän, että jatkat videoilua. :)

    http://noorakatariina.fitfashion.fi/

    VastaaPoista
  2. Heippa Noora!

    Kiitos kommentista. Videot jatkuu varmasti. Ne on itsellekin nopea ja helppo tapa laittaa treenivinkkejä tänne :) Kivaa päivää sulle ja työ- ja treeni-iloa!

    VastaaPoista
  3. Loistavia liikkeitä! Kiitos selkeistä vinkeistä ja videoista, näitä lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Tulee lisää videoita siis :)

      Poista