Sports Lady®

Sports Lady®

1.1.2018

Uusivuosi



Vuosi vaihtui oikeastaan aika täydellisessä säässä. Lunta olisi saanut olla, mutta oli aivan ihana ilma päivällä. Mulla oli lepopäivä treeneistä ja käytiin lapsen kanssa vähän ulkoilemassa ja puistossa. Tosi rauhallinen ja rento päivä. Päiväunetkin piti ottaa, että illalla jaksaisi varmasti valvoa puoleen yöhön asti. Siis mä otin, ei jälkikasvu :D



Ulkoilun jälkeen laitoin meille ruuan ja sitten lähdettiin vähitellen kyläpaikkaa kohti. Oli ihana viettää vuoden vaihtuminen ystävien kanssa. Saunoa. Syödä ihania herkkuja ja skoolata kuohuvalla. Ja laittaa pommeja ja raketteja poikien kanssa ulkona kun sääkin oli sopivan lämmin eikä sormet olleet aivan umpijäässä paukkujen sytyttelystä. 


suklaakakkua tein uudeksivuodeksi

On ollut pari päivää ihana ottaa rennosti ja levätä treeneistä. Olen venytellyt paljon, nukkunut ja ulkoillut. Tällä viikolla alkaa sitten ohjauksetkin, tunnit alkavat vasta sunnuntaina. Ja on taas ihana päästä treenaamaan, sitä suorastaan jo odottaa tällaisen parin päivän levon jälkeen! 

Tänään ulkoilun jälkeen innostuin tekemään vielä kasvispiirakan ja se kyllä maistui hyvälle. Nyt uudenvuoden aattona ja -päivänä on taas tullut vähän herkuteltua, mutta tästä se arki taas alkaa ja normaalit syömiset. Leipominenkin on kivaa ja lomallla siihenkin on aikaa enemmän :)


Ihanaa Uutta Vuotta kaikille <3

Xo
Hanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti