Sports Lady®

Sports Lady®

20.6.2019

Kesäjuttuja ja vinkkejä hyvinvointiin lomalle



Sunrise Avenuen keikalla ennen lomalle jääntiä

Täällä on vihdoin loma alkanut. Olen jo muutamana kesänä pitänyt ihan kunnon pitkän kesäloman. Vaikka työ on rakasta ja teen sitä mielelläni ja intohimolla, on siitäkin hyvä pitää vähän taukoa. Tämä viikko on mennyt oikeastaan vielä vähän töitä tehden, sillä syksyyn on jo tunkua. Tunneille ilmoittaudutaan ja uudet PT-asiakkaat ovat olleet ahkerasti yhteydessä ja kyselleet onko tilaa. Syyskuulle pystyn ottamaan yhden uuden treenatttavan, eli nyt kannattaa olla nopea.




 Viime viikolla kuvattiin Sport -lehteen kolmen treenin juttusarja, joka ilmestyy elo-lokakuussa. Suunnittelin kolme erilaista treeniä lehteen ja liikkeet kuvattiin vielä ennen lomaa. Amanda Aho oli tosi taitava kuvaaja ja kuvaukset meni tosi sutjakasti. Kuvattiin Elielin Elixiassa ja siellä olen joskus itsekin treenannut, silloin kun odotin lasta 13 vuotta sitten. Tuli mukavia muistoja mieleen niistä lopun raskausajan treeneistä ja tuli mietittyä sitä miten erilaista oma harjoittelu silloin oli. Nyt vuosia myöhemmin sitä voi ilokseen todeta, että on paremmassa kunnossa kuin ennen raskautta vaikka vuosia on tullut muutama lisää mittariin. Oikeanlaisen harjoittelun ja kaiken muun ansiosta. Ikä ei todellakaan merkitse sitä millaisessa kunnossa sitä voi olla.



Vaikka lomalla ollaan, ei ruokailutottumukset nyt muutu mihinkään. Samoja ruokia teen ja syön kuin arkenakin, herkkujenkin määrä on yhtä vakio kuin arjessa. Nyt tulee ehkä vähän vähemmän vielä liikuntaa kun tunnit ovat tauolla, mutta se on hyvä. Kroppa saa levätä. 

porkkana/inkivääri mehu

kurkku/sitruuna/inkivääri mehu

luomukahvia kauramaidolla ja suklaata

mustikka/banaani smoothie veteen

täysjyväriisiä, lohta, vihanneksia

 Lepäämisen lisäksi lomalla on aikaa ystäville, rakkaille ihmisille, pikkukoiralle, perheelle ja kaikelle mahdolliselle. Ja liikkua saa ja voi juuri sen verran kuin oma fiilis sanoo, tunnit kun ovat tauolla. 





Kesä on parasta aikaa pitää itsestään huolta. On ihania ilmoja lenkkeillä luonnossa, löytyy ihania marjoja ja kasviksia mitä syödä ja on aikaa itselle. On aikaa nukkua ja huoltaa kehoa. 

Laitan muutaman mun lemppareita luonnonkosmetiikasta tähän. Osan tuotteista olen saanut blogin kautta ja osan ostanut, mutta enemmän ostan niitä kuin saan ja nämä tuotteet päätyvät esittelyyn koska ne ovat todella hyviä. Noita Biarritzin tuotteita ostin viime kesänä jo. Ehdottomasti paras kaikista testaamistani aurinkorasvoista. Suihkutettava 30 suojakertoimen aurinkovoide joka ei tee ihosta tahmaista. Kasvoille taas kevyesti sävyttävä aurinkovoide on ihan huippu!


Tami väijyy aina mun vartalovoiteita ja tämän tuoksu saa hänet ihan villiksi. Tämän rasvan ostin Ruohonjuuresta. Aivan ihana. Hyvä tuoksu, imeytyy hyvin ja kesälle tosi kiva. 


Cattierin rasvat ovat vähän parempia verrattuna moneen muuhun luonnonkosmetiikkamerkkiin ja näistä olen tykännyt todella paljon. Saatuani tuotteet, jäivät muut putelit hetkeksi vallan. Ja erityismaininta shampoolle ja hoitoaineelle. Kesähius ei ollenkaan laita pahakseen vähän tuhdimpaa hoitsikkaa kun aurinko kuluttaa hiusta. 



Sitten kirjatilaukseni kesälomalle. Tuon Tony Robbinsin kirjan olen jo lukenut aikaisemmin, mutta aion lukea sen vielä kesällä uudestaan. Tällä hetkellä luen "Palata sinne missä on" -kirjaa. Se on NLP:tä käsittelevä kirja ja NLP-harjoituksissahan periaatteessa mikään ei muutu, mutta kaikki on sen jälkeen kuitenkin toisin. Mun NLP-opinnotkin jatkuvat kesällä ja parin viikon kuluttua on taas seuraava jakso luvassa!


 Ihania ja aurinkoisia kesäpäiviä tähän viikkoon ja huippua juhannusta teille kaikille <3

Xo
Hanna

2 kommenttia: