Sports Lady®

Sports Lady®

29.1.2013

Päivällinen ja päivän tunnelmia


Iltapäivällä Oulunkylän Kuntoutussairaalan kahvakuulatunnin jälkeen menin hakemaan pikkutyyppiä tarhasta ja hän halusi ElixiaanNo kyllähän se mulle sopi hyvin kun oli treenivaatteetkin jo valmiiksi päällä ja tunnin jälkeen olin syönyt omatekemän protskupatukan.

Selkää ja hauista tein ja ihana oli päästä salille taas! Viime kerrasta on viikkoViime viikon tiistain jälkeen en ole muuta liikkunut flunssan vuoksi kuin kahvakuulatuntini jotka olen vetänyt. Salin jälkeen kotona juttelin vielä yhden ravinto-ohjattavistani kanssa puhelimessa ja sitten pääsin omien ruokien kimppuun


Valkokaalia on muuten erinomaista "puputtaa" ruokaa tehdessä jos on kauhea nälkäOotteko havainneet sen kun järkkynälkäisenä alkaa laittaa ruokaa ja sitten tekee mieli syödä vaikka leipää tai ihan mitä vain? Porkkanat tai kaali on tosi hyviä siihen! Naturel broilerfile on paistettu kookosöljyssä ja maustettu suolalla ja pippurillaSen lisäksi annokseen pari tomaattia ja riisiä sekä salaattiaJa thaikkukastiketta päälleHyvä päivä tänään ja nyt käyn ruuan kimppuun! Mukavaa tiistai-iltaa teille!


Ja sitten jos tekee mieli herkutella niin bongasin tällaisen kisan missä voi voittaa Farangin mahtavat safkat! Siinä voi voittaa kahden hengen maistelumenun Farangissa (arvo 200 eur)! Täältä pääset osallistumaan! Mä aion osallistua! Namiiii!

4 kommenttia:

 1. Mä kävin myös tänään ostamassa kaalia ja tein kaalipataa, nam, että oli hyvää! Ja nälkääni söin pari porkkanaa, kun odottelin valmistumista :)

  VastaaPoista
 2. Munkin alkoi nyt tehdä mieli kaalipataa! Että se on hyvää!

  VastaaPoista
 3. Syökö sun poika samaa ruokaa kuin sinä? Vai kokkailetko erilailla häntä varten?

  VastaaPoista
 4. Hän ei ihan samoja sapuskoita syö vaan kokkailen hänelle vielä erikseen!

  VastaaPoista