Sports Lady®

Sports Lady®

21.3.2015

Uusi tukka


Kävin perjantaina laitattamassa tukan kuntoon. Mullahan on oikeasti lähes mustat hiukset. Olen niitä blondannut aika pitkään ja sitten viime joulukuussa päätin taas kerran värjätä tummaksi, lähemmäs omaa väriä. Se olikin kiva hetken. Mutta halusin taas takaisin vanhan, tutun, vaalean. Hiusta on vähitellen vaalennettu ja nyt se alkaa taas olla sitä mitä viime kesänä. Eli tosi vaalea :) Birgitta osaa homman ja olen hänellä käynyt jo 15 vuotta. Siitä asti kun muutin Helsinkiin. Sama on kampaajan kanssa kuin hierojankin.. Hyvän kun löytää ei hänestä kannata luopua. Sitä paitsi meistä on tullut myös hyvät ystävät näiden vuosien aikana.

Birgitalla Dreamissa on tosi hyvät värit ja olen aina ollut tukkaan tyytyväinen. Ja plussaa on toki kotimaisuus ja ekologisuus. KC colour -hiusvärit ovat suomalaisia värejä, jotka on suunniteltu suomalaiselle hiukselle. Ne antavat kiiltoa, rakennepaikkaavat ja ne on tarkoitettu juuri suomalaiselle, hennolle, hiukselle. Käytössä on myös luonnon vaalennusöljy, jolla saa hiusta vaaleammaksi ja on luonnollisempi kuin normaali blondaus, vaikka ihan valkoista sillä ei saa. Tällainen vaalennus on aina hellävaraisempi ja silloin päänahka ei kuivu eikä kutise. Öljy hoitaa päänahkaa ja hiuksia. Itse siirryn koko ajan kaikessa luonnollisempaan suuntaan ja ainoa "hömpötys" tällä hetkellä on hiusten värjäys. Senkin voi onneksi tehdä luonnollisella tavalla. Tulevaisuudessa värit Dreamissa Birgitalla alkavat vaihtua luonnollisempaan ja ekologiseen suuntaan.

Täältä löydät kampaamon nettisivut ja Facebook sivut ja Birgitan Instaan (@birgittavisten) päivittyy myös kuvia säännöllisesti. Ja pitää vielä mainita hiustenpidennyksistä, jos joku sellaisista näin kesän korvalla kiinnostuu. Minulle on muutamia kertoja sellaiset laitettu ja oon ollut todella tyytyväinen. Hius on hyvälaatuista ja tukka on ollut aina tosi hyvä. Katso täältä postaus pitkästä tukasta (ja täältäkin löytyy jotain juttua sekä täältä viimeisin pidennys). Ja miesten leikkaus tältä kampaajalta onnistuu paremmin kuin hyvin. Sen ovat lähipiirin miespuoliset todenneet ja lapsi tykkää myös käydä aina täällä laittamassa tukan kuntoon. Mikä milloinkin on in. On se sitten Robin tai Ronaldo ;) Ensi viikolla laitetaan vähän vielä vaaleeta mun tukkaan lisää ja alkaa sitten olla letti kesäkunnossa.

Hiushuone Dream / Birgitta Viksten, Bulevardi 19Ei kommentteja:

Lähetä kommentti