Sports Lady®

Sports Lady®

7.12.2017

Thursday thoughts


Viikko on taas mennyt aivan älyttömän nopeasti. Aamupalana on ollut joka aamu tuorepuuroa, jonne parina aamuna ripottelin päälle granaattiomenan siemeniä. Olipa helppoa kun ostin rasian jossa ne olivat valmiina. Yleensä kuorin sen itse, ja siinä tottakai kestää. Erittäin nopeaa aamupalan värkkäämistä kun hieman oikaisee jossain.. 



Tällä viikolla oon tehnyt joka päivä puolentoistatunnin kävelyn. Raitis ilma ja happi tekee niin hyvää. Suomen luonto on kyllä niin kaunis ja kiitollisena aina kävelen kauniissa maisemissa.   




Eilen, itsenäisyyspäivänäkin tein pitkän lenkin. Ihastelin maisemia, ihastelin aurinkoa joka hetken paistoi aivan upeasti. Juuri kun olin ajatellut miten kaunista voikaan olla, lenkkeili vastaan oppaan kanssa sokea lenkkeilijä. Miten saakaan olla onnellinen että näkee tämän kaiken kauneuden. Ja että on jalat millä kävellä ja päästä katsomaan erilaisia paikkoja. Pienet, mutta oikeasti niin isot asiat tekevät kyllä kiitolliseksi joka päivä. Kyllä sitä moni asia elämässä tekee niin kiitolliseksi. 





Toinen kiitollisuuden aihe olikin ihanat ystävät ja hyvä ruoka. Itsenäisyyspäivä jatkui sitten tyttöjen kanssa herkutellen. Itsenäisyyspäivän brunssilla oltiin Malmin Mo Cafessa. Vahva suositus. Ihana paikka. Marokkolaista ruokaa ja ihana tunnelma. Ruuat oli tosi hyviä ja jälkiruuat kaneliteen ja marokkolaisen vihreän teen kera myös. Arkisin sieltä saa lounasta, viikonloppuisin brunssia. 


Brunssin jälkeen kaupungilla kävelyä ja Itsenäisyyspäivän tunnelmien fiilistelyä. Ja käytiinpä vielä glögillä Havenissa. Siellä on aina ihanat glögit ja joulun aikaan mun mielestä must paikka, kerran on päästävä sinne joka vuosi tähän aikaan!



Ja pakko vielä lopuksi tätä munakastakin hehkuttaa. Sitä on myös mennyt melkein joka päivä. Tosin tänään tein astetta herkumman version, johon tuli juustoa päälle. 




Munakas

1 punasipuli
3 valkosipulinkynttä
1 tomaatti
1 tl kookosöljyä
1 tl savupaprikajauhetta
2 luomumunaa
1 valkuainen
suolaa
mustapippuria
juustoraastetta

Pilko sipuli, valkosipuli ja tomaatti pieniksi kuutioiksi. Tomaatista kannattaa ottaa sisus pois, jotta munakkaasta ei tule vetinen. Kuullota kookosöljyssä ja mausta savupaprikajauheella. Sekoita 2 munaa, valkuainen, suola ja pippuri ja kaada seos joukkoon. Paista hetki ja lisää juustoraaste ja anna munakkaan paistua vielä vähän. 

Viikko on mennyt nopeasti ja huomisellekin vielä otin töitä, vaikka perjantain olen pyrkinyt pitämään vapaana. PT-asiakkaiden ja tuntien lisäksi on ollut myös jonkin verran asiakkaiden kuntosaliohjelmien päivitystä. Sitten tällä viikolla alkoi yksi valmennus jossa asiakkaalle tehtiin ruokavalio, kotitreeniohjelma sekä venyttelyohjelma. Treenit käytiin läpi heillä kotona. Kokonaisvaltainen paketti, jolla saa hyvin kohennettua kuntoaan kotona ja pudotettua kiloja itsenäisesti. Ja olipa viikon erikoisuutena vielä "mekkopilates", kun Itsenäisyyspäivän kunniaksi tiistaina laitettiin tuntilaisten kanssa mekot päälle Pilates tunnille. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti