Sports Lady®

Sports Lady®

29.12.2017

Sports Ladyn TOP5 blogipostukset vuonna 2017
Aikaisempina vuosina olen blogissa jotenkin summannut mennyttä vuotta ja tänä vuonna ajattelin summata blogivuotta etsimällä teille vuoden 2017 luetuimmat postaukseni. Postauksia tälle vuodelle kertyi parisataa, joten uudetkaan lukijat tuskin ovat niitä kahlanneet kovin pitkälle taaksepäin. Linkeistä pääset varsinaiseen postaukseen. Tässä siis tämän vuoden luetuimmat:

TOP1 - KILPIRAUHASEN VAJAATOIMINTA JA PAINONPUDOTUS


Ehdoton ykkönen tuhansia ja tuhansia kertoja luettuna oli postaukseni Kilpirauhasen vajaatoiminta ja painonpudotus. Postauksessa on oma tarinani ja taisteluni. Kerron omat vinkkini siihen, miten selviytyä tämän tuskallisen sairauden kanssa. Itse asiassa tänä syksynä olen ajatellut asiaa paljon. Kroppa tuntuu samalta vihdoin kun silloin seitsemän vuotta sitten, jolloin kaikki sai alkunsa. Lue juttu jos painonpudotusasia kiinnostaa tai etenkin jos kärsit kilpirauhasen sairauksista. Tai lähipiirissäsi kenties on joku siitä kärsivä? 

TOP2 - KONMARI PROJEKTINI


Toiseksi myös tuhansilla lukukerroillaan tulee juttu KonMari projektini. Siitä olen saanut valtavasti hyvää palautetta ja itse asiassa toiveen kirjoittaa vielä uusi, toinen osa postaukselle. Maritus nimittäin jatkui ja jatkui kun elämänlaatuni vain parani sen myötä. Kodin järjestyksellä on todella merkitystä ihan kaikkeen hyvinvointiin, niin mieleen kuin kehoonkin. Siihen kun liittyy muutkin asiat kuin pelkkä järjestäminen. Tämä toinen juttu on tulossa vuoden alussa, Kodin ja mielen detox! Olen kiitollinen että lähdin tekemään tämän matkan. Tuostakin postauksesta koti ja oma fiilis ja olotila on taas muuttunut paljon!


TOP3 - PARI VUOTTA ILMAN DÖDÖÄ

Kolmantena oli yllättäen juttu Pari vuotta ilman dödöä. Aihe, josta helposti vaietaan. Itse olen siirtynyt kaikessa kosmetiikassa luonnonkosmetiikkaan. Kaikki ovat luomua ja luonnollista, kuivashampoota ja kynsilakkaa myöden. Iho tykkää kun sitä ei tuki synteettiisillä aineilla ja luonnonkosmetiikkaa on nykyään jo niin hyvää, että se myös hoitaa. Uskallatko jättää dödön pois vuonna 2018 :) Tai mitä jos siirtyisit vähitellen luonnonkosmetiikkaan?

TOP4 - VENYTTELYVINKKEJÄ ALASELÄN ONGELMISTA KÄRSIVILLE

Oikeutetusti nelosena porskuttaa Venyttelyvinkkejä alaselän ongelmista kärsiville -juttu. Venyttely pitäisi oikealla tavalla opettaa lapsille jo koulun liikuntatunneilla, jotta siitä tulisi tapa jokaisen arkeen. Nykyihminen kun istuu niin paljon, että venyttelyä yksinkertaisesti tarvitaan. Jokaisen pitäisi venytellä ja huoltaa kehoa viikottain!

TOP5 - LITTEÄMPI VATSA KOTITREENI

Ja viidenneksi luetuin oli Litteämpi vatsa kotitreeni -postaus. Salaisuus litteään vatsaan piilee oman kehon painolla tehtävässä treenissä, Pilateksessa tai siinä "pallotreenissä" mitä itse salilla harrastan. Pallon päällä et pysy, jos et aktivoi syviä lihaksia. Tuosta litteämpi vatsa -postauksesta löydät 11 tehokasta liikettä, mutta sanoisin että vielä tehokkaampaa litteän vatsan saavuttamiseen on rohkeasti alkaa tehdä liikkeitä pallon päällä. Voisiko se olla sinulle haasteena vuodelle 2018!


Jos sitten omaa vuottani katson taaksepäin, olen siitä tosi kiitollinen ja iloinen, vaikka alkuvuosi oli tosi vaikea rakkaan Ulla-tädin poismenon vuoksi. Ulla oli minulle kuin varaäiti ja suru oli suuri. Tein kuitenkin vuonna 2017 paljon asioita joista olin haaveillut pitkään. Ne eivät olleet ehkä mitään isoja juttuja, mutta minulle ne olivat isoja. Vuoteen mahtui ihania kohtaamisia, asiakkaiden kanssa ja ystävien ja perheen. Ja tutustuin paljon uusiin ihmisiin! Olin ja olen ylpeä ja iloinen asiakkaideni edistymisestä, on upeaa nähdä heidän kehityksensä! 


Minusta tuli myös kummi pienelle tytölle ja sisarukseni ovat muutenkin ilostuttaneet vauvauutisillaan tässä parin vuoden aikana. Oman lapsen kanssa tehtiin kivoja juttuja ja käytiin Roomassakin kesällä. Opin vuoden aikana pysähtymään ja olemaan paremmin läsnä. Luin enemmän. 

Aloitin uuden harrastuksen, golfin! Ja uskalsin lähteä vielä samana kesänä ensimmäiselle golfmatkalleni pelaamaan. Jes.
Keho koki positiivisia muutoksia ja olotila vuonna 2017 oli todella hyvinvoiva ja terve. Siitä kiittäminen on myös riittävän levon ja unen (jota tulee arkisinkin vähintään 8 tuntia, yleensä 9-10). Ja sitten pakko mainita niinkin pieni tai iso juttu kuin että uskalsin vihdoin mennä pallon päälle seisomaan ja vähän kyykäillä siinä :D Treeneissä pitää aina yrittää rohkeasti ylittää itsensä!


Koen saavuttaneeni paljon hyviä asioita vuonna 2017. Olen onnellisempi kuin ikinä, vaikka on ihmisiä joita kaipaan ja antaisin mitä tahansa saadakseni heidät vielä takaisin keskuuteemme. Millä onnellisuutta ja menestystä mitataan? Itse voin mitata sitä sillä, mikä on se oma tunne onnellisuudesta. Sitä ei voi mitata materialistisilla asioilla. Olen äärettömän kiitollinen ihanista ystävistäni, perheestä, kauniista kodistani ja omasta tämänhetkisestä olotilastani ja siitä että minulla on ollut aikaa olla lapsen kanssa niin paljon. Mieli on levollinen ja olo on hyvä. Kiitollisuus tekee onnelliseksi. Elämä jatkuu menetyksistä huolimatta ja uskon että vuodesta 2018 tulee varmasti hyvä vuosi. 

Haluan toivottaa myös teille onnellista ja hyvää vuotta 2018. Uskokaa unelmiinne ja uskaltakaa olla juuri sellaisia kuin olette! Uudenvuoden lupauksiin saat ehkä inspiraatiota noista suosituista postauksista, jos tavoitteenasi on karistaa kiloja, saada litteä vatsa, parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia marittamalla kotisi tai venyttelemällä tarpeeksi jotta säästyt ikäviltä kolotuksilta. 

kuvassa osa Kumpulan kahvakuularyhmän kesätuntilaisista
Ja vielä iso kiitos ihan kaikille teille upeille asiakkailleni: PT-ohjattaville, tuntilaisille ja kaikille kenen kanssa ollaan treenattu tänä vuonna ja aikaisempina myös! Jee, ootte parhaita! Odotan tammikuuta kun taas pääsen töihin ja liikuttamaan teitä upeita tyyppejä! Nyt kuitenkin nautitaan vielä lomasta ja yhteisestä ajasta lapsen kanssa. 

Xo,
Hanna

2 kommenttia: