Sports Lady®

Sports Lady®

22.12.2017

Jouluviikon puuhia ja treenejä


Täälläkin vihdoin alkoi kauan odotettu joululoma! Odotusta varjosti hieman lapsen sairastelu, mutta saatiin kuin saatiinkin hänet jouluksi kuntoon. Mulla loppui tunnit jo viime sunnuntaina ja tämä viikko onkin ollut varsin lokoisaa. On ollut vain PT-asiakkaiden ohjauksia. On ollut myös aikaa somessa tutustua uusiin kollegoihin 40+ blogeissa ja laittaa joulua kotona. Kotonahan me ollaan pienen potilaan kanssa oltu. Välissä olen käynyt tekemässä muutamat ohjaukset ja kukonlaulun aikaan omat treenit viereisellä salilla. 



Ja onneksi en saanut tuota kamalaa tautia itse. Me on tietysti nukuttu lapsen kanssa samassa sängyssä ja kaiken päätteeksi hän oli vaihtanut meidän tyynyt. Ja pari yötä olin nukkunut hänen tyynyllään, mutta ei ne pöpöt vaan päässeet silti muhun käsiksi. 



Tällä viikolla olen myös hoitanut niitä odotettuja ja tärkeita juttuja: hakenut joululahjapiristystä pienelle potilaalle. Pelituolin ja pelipöydän. Paketteja raahatessa ja roudatessa kiitin taas mielessäni hyvää kuntoa. Näin sitä jaksaa arjen jutut kun jaksaa treenata ja pitää itsestään huolta. Kärsivällisesti myös kokosin tuotteet ja siinä samassa piti kodin huonekalujen järjestystä muuttaa, jotta vanha kirjoituspöytä saatiin lapsen huoneesta mun makkariin. Kun lapsen huone oli valmis, kuume hävisi. Tauti tuli päätökseensä tai mieli oli niin hyvä uudesta huoneesta, että kuumekin katosi. 






Mutta nyt oikeasti alkoi se loma! Ja meillä ei ole mitään suunnitelmia. Jouluaatoksi toki, mutta ei muuten mitään sovittua. Saadaan mennä fiiliksen mukaan. Arki kun on niin aikataulutettua, niin tällaista rentoa oleilua todellakin kaipaa. Ja tässä loman alkaessa voi sanoa, että on jo rentoutunut olo, sillä vauhtia on kipeilyn takia jo hidastettu tässä perheessä ja vietetty kotona rauhallista elämää jotta tauti saadaan selätettyä. Eli virkein mielin lomaa kohti. 

Ihanaa ja rauhallista lomaa myös teille kaikille. Ei stressata joulusta. Tärkeintä on yhdessä vietetty aika läheisten kanssa. Sitä odotan itse eniten. Jouluaattoa ja rakkaita ihmisiä. Saan kummitytönkin syliin pitkästä aikaa <3

Vielä tähän loppuun.. Yrittäjä on tietysti aina töissä ja sähköpostia luen kyllä koko "loman". Eli jos tulee mitä tahansa kysyttävää ensi vuoden PT-ohjauksista, treeneistä, jumpista, anything.. Laita meiliä ja minä vastailen kyllä!

Ja blogi tietysti päivittyy myös loman aikaan. Sen verran teille paljastan, että joulupäivänä täältä löydät 10 liikkeen Kinkunsulattelutreenin. Video, kuvat sekä suoritusohjeet. 

Xo
Hanna

2 kommenttia: