Sports Lady®

Sports Lady®

23.9.2018

Kohti uutta viikkoa



Täällä on viikonloppu mennyt tosi rauhallisissa merkeissä. Perjantaina mulla oli aamupäivällä töitä, vaikka yleensä pyrin rauhoittamaan ne työnteolta. Perjantain ja lauantain pidin myös täysin lepoa treeneistä. Vaikka koiran myötä on toki tullut lisää hommaa arkeen, on silti (kaikesta valvomisesta ja siivoamisesta ja muusta huolimatta) jotenkin ihanan levännyt olo. Hermostolle on lepoa kun viettää aikaa koiran kanssa, leikkii sen kanssa, hellii sitä ja ulkoiluttaa. Siinä ajatuksetkin saa hyvin pois kaikesta töihin liittyvästä. Ja somen katsominen on todella vähentynyt. Puhelinta ei voi ottaa todellakaan käteen häntä ulkoiluttaessa, sillä katse on oltava koko ajan koiraan ja siihen mitä se pistää suuhunsa (kaiken mahdollisen..).


 Päätin jo jokin aika sitten, että päivitän blogia vain kerran tai pari viikossa. Sen sijaan Instaa ja Instan stooria päivitän joka päivä. Välillä koen jotenkin huonoa omaatuntoa siitä, että blogi päivittyy nykyään harvemmin. Mutta nämäkin ovat niitä valintakysymyksiä jotka parantavat myös omaa hyvinvointia. Uskon, että Instassa saan jaettua inspiraatiota ja pystyn motivoimaan teitä niin liikkumiseen kuin terveelliseen elämään. Sports Lady tilillä on treenivinkkejä, stoorissa taas kaikkea mahdollista. Ja henkilökohtaisella tilillä jaan sitten kuvia terveellisistä herkuista, kotijutuista ja kaikesta muusta kuin treenistä. 


On ollut tosi hyvä viikko. Asiakkaat ovat edistyneet hienosti. PT-asiakkaiden suunta on mitä loistavin ja tuntilaisten kanssa on jumpattu ahkerasti. Ulkotunnit ovat nyt ohi ja tästä eteenpäin jumpataan vaan sisätiloissa. Ulkona liikkuminen on mahtavaa, mutta kyllä kunnon lihaskuntotreenin vetäminen sisällä (etenkin talvella) on moninverroin kivempi juttu kuin ulkona pimeässä ja kylmässä. Ja ihana on soittaa musaakin kuulatunneilla taas. Ulkotunneilla kun ei musiikki mun ohjauksessa soi. 


Tamin kanssa ulkoilu on lähinnä seisoskelua tai todella hitaasti etenemistä. Tutustutaan lähiympäristöön kaikessa rauhassa. Lauantaina laajennettiin maailmaa ajamalla Arabian kauppakeskukseen. Tilattiin kiinalaista mukaan, hain siivouskukkia itselle ja koira sai ihmetellä vilinää. Tänään kyllä lapsen kanssa ulkoilutettiin koiraa ja tehtiin ihan oikea pieni lenkki. Koiran ehdoilla mennään ja hän etenee sitä vauhtia kun hyväksi kokee. Vähitellen kuitenkin kasvatetaan hänenkin kuntoaan :)





 Terveellisiä herkkuja on nautittu viikonloppuna ja jäätelöäkin kyllä. Leivoin jopa sämpylöitä todella pitkästä aikaa viikonloppuna. Lauantaina oli ihana nauttia myöhäinen aamupala kaikessa rauhassa kun koiranulkoilutusjutut oli tehty. Tami herää välillä jopa viideltä ja osaa pyytää ulos. Ja sitten ollaan todella aikaisin ulkona ensimmäistä kertaa pimeydessä seisoskelemassa. Arkisin nousen sitten siihen aikaan ylös, välillä 5 jälkeen ja välillä ennen kuutta.. Sitten ulkoillaan vielä uudestaan ruuan jälkeen. Nyt viikonloppuna tosin menin nukkumaan ulkoilureissun jälkeen, samaan syssyyn kuin koiruuskin. 





Nyt kohti uutta viikkoa. Illalla on kahvakuulaa Kumpulassa. Sunnuntain tunti on loppuun myyty tänäkin syksynä ja tälläkin tunnilla on niin mahtava porukka! Ihana on aloittaa työviikko mukavan viikonlopun jälkeen. Kivaa viikkoa kaikille teille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti