Sports Lady®

Sports Lady®

6.9.2018

Kourtney Kardashian detox breakfast


Lueskelin eräänä päivänä Iltalehden uutisia, mistä löytyi juttu Kourtney Kardashianin detox -ruokavaliosta ja hänen treeneistään. 

Juttu oli otsikoitu "Sittenkin timmein Kardashian? Kourtney, 39, esitteli kostokroppansa.."

Siskokset jakavat ahkerasti omissa apeissaan ruokavalioitaan ja treenivinkkejään, ja kaikenlaisia vinkkejä (niihin en ole kyllä tutustunut..). Mutta sen tiedän, että Kourtney on erittäin fanaattinen puhtaan ruuan puolesta puhuja, ja hän välttää lisäaineita viimeiseen asti. Kuten minäkin.

Sisko Khloe Kardashian on lanseerannut termin "Revenge Body" jopa omassa ohjelmassaan, ja sitä on tullut kyllä katsottua kun olen tehnyt omia aamutreenejä salilla. Aika matolla kävellessä kului talvella mukavasti jaksoja katsellen. Hollywoodin super treenarit laittavat ohjelman osallistujat kuntoon ja jakson lopussa esitellään "kostokroppa". Olen katsonut kaikki jaksot HayU:sta ja on mielenkiintoista aina seurata miten erilaisin metodein päästään lopputuloksiin. Kaikki treenarit ohjelmassa ovat erilaisia. 

No takaisin Kourtneyn detoxiin (joka on kuulemma todella paljon tiukempi kuin hänen normiruokavalionsa). Jos haluat kurkata jutun minkä Iltalehdestä löysin, se löytyy täältä. Iltalehden jutusta taas oli oma linkkinsä Insider -sivuston juttuun, missä toimittaja oli kaksi päivää yrittänyt testata tätä detox -ruokavaliota (ja lopettanut sen kesken koska voi niin huonosti sen takia). Sitähän ei varmasti kukaan asiantuntija kenellekään voi suositella, en minäkään.  Älä siis sinäkään kokeile dieettiä. Mutta uteliaisuudesta kävin kuitenkin kurkistamassa mistä oli kyse ja tein itselleni välipalaksi Kourtneyn Avocado puddingin välipalaksi. 







Kourtneyn Avocado Pudding

1 avocado (oletan ettei hän laittanut kahta avocadoa jos dieetti on vähäenerginen...)
1 rkl luomu hunajaa (Manukaa ei ollut, joten suomalainen sai kelvata..)
alle desi kauramaitoa


Itse asiassa se ei paljon eroa lemppariraakakakkuni kuorrutteesta, jota olen myös tehnyt ihan puddingiksi ja terveelliseksi herkuksi. Siitä puuttui ainoastaan raakakaakaojauhe ja pari muuta juttua. Mutta raakakaakaojauhetta taidan laittaa sekaan ensi kerralla kun teen tämän välipalaksi! Tosi tällaisena tykkäsin tosi paljon siitä myös. 

Oma aamupala tänään oli lautasellinen kaurapuuroa, päälle luomu maapähkinävoita sekä luomukahvia kauramaidolla. Se nykyinen perus ja vakkari aamupala.

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvä kuulla, että kaikkia näitä julkkiksien juttuja ei kannata oikeasti kokeilla. Avokadovanukas näyttää kyllä hyvältä.
    Ihanaa loppuviikkoa Hanna <3

    VastaaPoista
  2. Ei kyllä ainakaan tällaisia liian kovia ja kropalle rankkoja juttuja.. Tuo oli kyllä tosi hyvää, pieni annos tosin ;) Ihanaa viikonloppua Outi!

    VastaaPoista