Sports Lady®

Sports Lady®

24.1.2019

Inspiroitunut kuin yrittäjyyden alkuaikoina



2010 perustin yritykseni, ja kun keksin vaihtaa alaa ja rekisteröin Sports Ladyn tavaramerkiksi, elin aivan unelmaani. Olin vihdoin löytänyt merkityksen elämälle ja ennen kaikkea unelma-ammattini. Näissä fiiliksissä on menty tämänkin vuoden alku, vaikka tuosta ajasta on jo 8 vuotta.

Tämäkin viikko on mennyt taas tosi huimaa vauhtia asiakkaiden kanssa. Olen monta kertaa miettinyt sitä, että olin a) syysloman kipeänä ja vielä b) koko joululoman kipeänä. Todella poikkeuksellinen vuoden loppu.. Mutta ei harmittanut yhtään mennä "loman" jälkeen töihin, kummallakaan kerralla. Saan olla niin iloinen ja kiitollinen siitä, että teen työtä jota rakastan tehdä. Töihin on kiva mennä. Aina ei todellakaan ole näin ollut, kyllähän se rohkeutta vaati silloin 8 vuotta sitten repäistä itsensä päivätöistä yrittäjäksi. Eikä tämä helppoa ole aina ollut, mutta tällä hetkellä rytmi on löytynyt työntekoon ja kalenteri on täynnä. Kuunnelkaa sydäntänne ja uskaltakaa tehdä päätöksiä. Meillä on vain tämä yksi elämä!

Tällä viikolla tapasin yhden uuden valmennettavan ja niin innolla odotan treenien aloitusta hänen kanssaan. Toisen valmennettavan kanssa taas meillä oli ensimmäiset treenit niin ikään tällä viikolla. Ja on ollut niin ihana nähdä vakkariasiakkaita ja -tuntilaisia. Tämän viikon ohjaukset ja jumpat olen vetänyt itse myös ihan kunnolla ja miten ihana on ollut päästä itsekin liikkumaan. Tosin viime viikolla nautin ihan myös siitä, että sain seisoa vieressä ja treenauttaa muita. 

"Lomasta" jäi käteen paljon hyviä asioita. Olen tällä hetkellä aivan super innoissani ja inspiroitunut niin monista asioista. Olen käyttänyt todella paljon kaiken liikenevän vapaa-aikani itseni kehittämiseen ja lukemiseen, Tony Robbins'n kirja on vienyt täysin mukanaan. Harkitsen jopa alkavani säästää siihen, että pääsisin ensi vuonna kuuntelemaan hänen vetämäänsä useamman päivän seminaaria. Se olisi aivan mieletöntä! Tein tosiaan tavoitteet itselleni (jo ennen kirjan aloittamista) ja niitä kohti mennään koko ajan. Tavoitteet ja suunta tuntuvat vain selkeytyvän koko ajan päivä päivältä, mitä pidemmälle kirjassa pääsen. 

Ja heh, yksi tavoite vielä voisi olla käsilläseisonta ilman tukea.. Tänään piti sitäkin salilla kokeilla ja muutaman kärrynpyöränkin siellä heitin ihan vain kokeilemisen ilosta. Koska olen sitä edes viimeksi koittanut :)



Muutenkin on ollut tosi hyvä viikko. Huomenna on yksi ohjaus, muuten vapaata. Seuraavan puolen vuoden perjantait ovat kyllä täyttyneet työpäiviksi, mutta vastaavasti otan sitten vapaa-aikaa itselleni arkivapaan muodossa tiistaisin myöhemmin keväällä. Tosin siinä tulee olemaan senioreiden jumppa päivällä ja illalla pilates, mutta muuten koitan rauhoittaa tämän päivän itselle, toimistotöille, asioiden hoitamiselle tai ihan vain olemiselle ja lukemiselle ja lepäämiselle. Mitä enemmän näköjään tulee lepoa, sitä enemmän on aikaa ja intoa löytää erilaisia inspiraation lähteitä omaan tekemiseen. Eli niistä päivistä pitää pitää kiinni, jolloin ei tee töitä ainakaan koko päivää.. 

Ihana viikko ollut, ja tällä hetkellä fiilis on yhtä korkealla kuin silloin kuin perustin yrityksen 2010. Tuosta yrittäjyyden alkuajan innostuneisuuden tilasta kuitenkin oppineena, osaan nyt pysähtyä rauhoittumaan myös tällaisen tilanteen keskellä. Yrittäjän vihollinen voi olla myös liika innostuneisuus, joka sitten syöksee lopulta uupumukseen. Eli siinä missä innostuneisuus on parhaimmillaan, on tajuttava rauhoittua lepäämään ja siirrettävä ajatukset ihan muihin kuin työasioihin vaikka sydän ja mieli mitä sanoisivat sillä hetkellä. Onneksi minulla on ihana lapsi ja suloinen koira, jotka pitävät siitä kyllä huolen. Ja älytelkkari, josta löytyy näköjään niin paljon hyvää katsottavaa ;)

Huippua viikonloppua! 
Unelmoikaa ja inspiroitukaa tekin elämästä ja kaikesta mahdollisesta ihanasta mitä se teille tarjoaa <3

/Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti