Sports Lady®

Sports Lady®

13.1.2019

Detox - aloitin ruokavalion myös itse



Tammikuun Detox kurssin ensimmäinen osa oli eilen Kumpulassa. Olipa ihana päästä töihin pitkästä aikaa, ette arvaakaan! Aamulla ensin koirulin kanssa ulos ja sitten normi aamutoimet kuten aina ennen töihin lähtöä. Aika ihanaa kyllä!

Valmennusta pitäessäni mietin sitä miten rakastan tätä työtä. Miten ihana on kertoa asioista, joilla ihmiset saavat parannettua oloaan. 

Inspiroiduin omasta kurssista niin paljon, että päätin itsekin aloittaa kurssilaisille lähettämäni ruokavalion. Siitä tulee oikeasti niin mahtava olo! Viime keväänä noudatin juuri samaista ruokavaliota pari viikkoa, sen aikana sain maksa-arvot ja muut arvot aivan loistaviin lukemiin. 

Olen päivittänyt Instan stooria, sieltä näkyy kaikki valmistelut sekä syömäni ruuat. Täältä voi hakea inspiraatiota ja vinkkejä oman hyvinvoinnin parantamiseen. Ja tiestysti kurssin käyneet ja ruokavalion saaneet voivat katsoa miten homma menee käytännössä minulla.

Tällä hetkellä oma keho kaipaa puhdistusta, antibiotti- ja kortisonikuurien jälkeen. En ole syönyt antibiootteja varmaan seitsemään vuoteen, ja nehän laittavat suoliston tasapainon kyllä sekaisin.  


Mutta tällä Detox -ruokavaliolla ei ole tarkoitus kuihduttaa itseään tai se ei ole mikään nälkäkuuri eikä pussikuuri. Ruokavaliossa syödään oikeaa ruokaa, puhtaita raaka-aineita, jotka vahvistavat ja puhdistavat kehoa. Energiamäärän pidän itse sellaisena, että sitä tulee tarpeeksi työhön nähden.

Kurssilaisten ruokavaliossa on ohjeistus myös siihen, jos haluaa jonkun kilon tiputtaa samalla. Mutta halutessaan voi keskittyä ihan vain kehon hellimiseen ja puhdistamiseen. 

Itselläni ei ole minkäänlaista painonpudotustarvetta, syön samoja ruokia mutta pidän määrät sellaisina että jaksan fyysisen työn ja arjen haasteet. Ruokavalio on maidoton ja viljaton ja se uudistaa, keventää ja vahvistaa. 

Ohjetta voi noudattaa viikon verran, jolloin se parantaa vireystilaa ja keventää olemusta varmasti. Mutta kun sitä noudattaa tarkasti kuukauden päivät, ehtii aineenvaihdunta ja kudokset uusiutua tässä ajassa. 

Mutta noudattaa ruokavaliota sitten viikon tai kuukauden, voi samalla miettiä mitä elementtejä siitä omaan ruokavalioonsa tulee säilyttämään myös tulevaisuudessa hyvän olon ylläpitämiseksi. 



Kurssilla käytiin läpi aineenvaihduntaa vilkastuttavaa syvävenyttelyä ja sen toinen osa on viikon kuluttua. Toiveesta ja kysynnän vuoksi maaliskuussa on seuraava kurssi ja sinne voit ilmoittautua vaikka heti. Kurssille on rajallinen määrä paikkoja! 


Ihanaa uuden viikon alkua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti