Sports Lady®

Sports Lady®

27.1.2019

Viikolopun tunnelmia


Viikonloppu alkaa olla ohi ja kylläpä se menikin nopeasti. Viikonloppuna tuli herkuteltua ja levättyä, ja käytiin lapsen kanssa testaamassa Itiksen uusi imax leffateatteri. Oli aikaa viettää lapsen ja koiran kanssa kun ei ollut koulua ja töitä. Syötiin sushia, thaimaalaista kanaa, laskiaispullia, leffassa karkkia ja herkuteltiin vähän muutenkin kotona. Pidin ihan täyden levon treeneistä perjantaina ja lauantaina. Tänään kävin sitten tekemässä aamupäivällä oman treenin ja laitoin kaikki liikkeet siitä Instan stooriin teidän nähtäväksi. Ja kyllä kulki treeni levon ja tankkauksen jälkeen. Keho tarvitsee myös näitä molempia. 




Omissa treeneissä harvoin lasken toistoja tai sarjoja. Saatan tehdä vain yhdenkin sarjan ja toistoja niin monta kuin niitä menee. Treeni on lähinnä hauskanpitoa, niin kuin tänäänkin. 30 minuuttia pallon ja tasapainolaudan kanssa sekä 30 min kävelin juoksumatolla, editoiden samalla videoita stooriin.

viikonlopun ruokia 

ulkoilua ja lepoa Tamin kanssa, hyvää kirjaa ja joka aamuinen rutiinini kasvonaamio joka tänään tuo Beauty Gardenin kurkkunaamio


Ensi viikko on lyhyt viikko. Luvassa on pieni miniloma ja Tami menee hoitoon. Pääsen ensimmäistä kertaa elokuun jälkeen niin sanotusti tuulettumaan vauva-arjen keskellä. Oi miten se tuleekin tarpeeseen ja sitä olen odottanut tosi paljon. Mutta ennen minilomaa luvassa ihania töitä ja ihania asiakkaita. 

Kivaa viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti