Sports Lady®

Sports Lady®

7.4.2019

Marjamatka - kirkastava, kosteuttava ja kiinteyttävä kasvohoitoPostaus on tehty yhteistyössä Ekopharman ja Villi Vadelma -kauneushoitolan kanssa. 

Nykypäivän moderni nainen välittää myös ympäristöstään. Siihen liittyy ruoka-aine valintojen lisäksi myös kosmetiikka jota käytämme. Teemme parhaamme, mutta kukaan ei voi olla täydellinen. Itse olen siirtynyt luonnonkosmetiikkaan vähitellen. Liian ehdoton asenne missään asiassa ei ole hyväksi ja huonon omatunnon kokeminen jatkuvasti ei ole sekään hyväksi. Parhaansa voi tehdä ja kannattaakin tehdä, mutta täydellisyyteen pääsee harva tämänkään asian kanssa. Mutta käytän luonnonkosmetiikkaa ja myös kasvohoidoissa käyn vain sellaisissa paikoissa, joissa hoidot tehdään luonnonkosmetiikalla. 

Omakohtainen kokemukseni luonnonkosmetiikkaan siirtymisestä on tapahtunut vähitellen. Siinä missä ruokavalio ja syöminen ovat muuttuneet vuosien mittaan vähitellen puhtaammaksi ja puhtaammaksi, niin sen on tehnyt myös meikkipussini ja kylppärini putelivalikoima. Jos valitsen lautaselleni luonnollisia ja puhtaita raaka-aineita, niin haluan valita niitä myös iholleni. Luonnonkosmetiikassa on laatu parantunut huimasti siihen mitä se joskus oli.

Tavallisen kosmetiikan valmistuksessa käytettävät synteettiset aineet ovat haitaksi niin ihmiselle kuin ympäristöllekin. Miksi et tekisi palvelusta itsellesi ja samalla myös ympäristölle? Synteettisten kemikaalien vaikutusta on mahdotonta ennustaa, käytössä kun on useampi kosmetiikkatuote. Synteettiset valmistusaineet vaikuttavat niin kehoon kuin mieleenkin. Kun käytössä on useampaa tuotetta, ei kukaan voi tietää ainesosien yhteisvaikutuksesta. Ainesosat ovat vielä turvallisia yksinään, mutta sekaisin käytettynä ei kukaan tiedä mitä ne aiheuttavat. Sama asia kuin vitamiinien tai apteekin käsikaupassa myytävien lääkkeiden kanssa. 
Villi Vadelmassa minulle tehtiin Marjamatka -kasvohoito (kirkastava ja kosteuttava) ja siinä käytettiin EkoPharman tuotteita. Nämä tuotteet sisältävät marjojen vaikuttavia aineita ja öljyjä, jotka ovat tehokkaita ja ravitsevia. Marjojen sisältämät ravintoaineet suojaavat sairauksilta ja edistävät terveyttä. Sen tiedämme marjoista ihan sisäisestikin käytettynä. Rasvahapot ja vitamiinit kosmetiikassa hoitavat ja saamme tuotteista myös antioksidantteja. 

Hoidon jälkeen sain EkoPharman mustaherkukka -sarjasta minulle sopivan puhdistustuotteen, kuorinnan ja seerumin. Mustaherkukan antioksidantit ja kivennäisaineet rauhoittavat ja vahvistavat ihoa. Marjojen C-vitamiini ja polyfenolit ovat voimakkaita antioksidantteja, jotka suojaavat herkkää ihoa. Karotenoidit ehkäisevät ihon kutinaa ja kuivumista ja tuovat iholle terveen sävyn. Mustaherukka sisältää myös ihoa hoitavaa ja hemmottelevaa siemenöljyä, joka sisältää runsaasti ihoa ravitsevia omega-rasvahappoja. Nämä ovat olleet ihania tuotteita joita olen jo loppuviikosta päässyt heti testaamaan. Myös uusi suosikki huulivoiteista löytyi, sain myös Herukka Marjabalmin joka on aivan ihana huulille ja kynsinauhoille. 

Kiitos ihanasta kokemuksesta EkoPharma ja Villi Vadelma

1 kommentti:

  1. Joku kasvohoito olisikin nyt aivan ihana. Talvi koetteli erityisen paljon kasvojen ihoa ja sitä voisi nyt virkistää jotenkin.
    Ihanaa sunnuntaita sinulle Hanna <3

    VastaaPoista