Sports Lady®

Sports Lady®

9.4.2019

Happy entrepreneur - Hyvä viikon alku



Viikko on alkanut reippaasti ja töitä on ollut niin paljon että ei ole blogia ehtinyt katsastaa. Eilinen oli täynnä PT-ohjauksia ja illalla oli tunnit. Tänään taas päivä oli täynnä töitä ja tunteja ja tietysti koiran kanssa ulkoilua. 


Päätin tällä viikolla laittaa aktiivisuusrannekkeen aina päälle kun lähdetään Tamin kanssa ulos. Nyt en ole sitä käyttänyt ollenkaan, se on vain ollut kädessä. Mutta aktiivisuuden määrä on huomattavasti isompi nyt kun laitan päälle "kävelyn" kun lähdemme kävelylle. Reilu pari tuntia päivässä meille tulee ulkoilua. Se on paljon. 


Tällä viikolla päätin myös vieroittautua herkuista. Pitää myöntää, että viimeksi olen ollut syömättä herkkuja tammikuussa kun detoxasin pari viikkoa. Painon vuoksi ei tarvitsisi olla niitä syömättä, mutta on niin ärsyttävää kun keho jää sokerikoukkuun ja kädet kaivelevat kaapeista kaikkea herkkua aina ruuan jälkeen. Tämän viikon teema, ja ensi viikon myös, on jättää kaikki sokeri, viljat (kaurapuuroa lukuunottamatta) ja herkut pois. 





Mehuja olen tehnyt paljon ja tällä hetkellä olen tosi ihastunut taas selleriin. Sitä laitan mehun joukkoon joka kerta!


Aamupuurokin saa nyt vaihtelua kun päälle tulee maapähkinävoin sijaan mustikoita ja liotettuja manteleita. Tänään join aamukahvin ilman kauramaitoa, sillä se oli loppu. 


Nyt on Tamin ensimmäinen kevät ja hän ihmettelee kaikkea. Asiat ovat uusia ja ihmeellisä ja lenkillä pysähdytään paljon tutkimaan ja katselemaan asioita. 


 Tami on niin rakas ja supersöpö, ja kasvaa isoksi pojaksi kovaa vauhtia. Tuossa kuvassa hän kantoi koirapuistoon lempiystävänsä, jalkapallon. Sitä sitten heiteltiin puistossa ja pikku koira oli onnesta soikeana. Ja mun pieni lapseni täytti eilen 12 vuotta! Apua miten menee aika nopeasti. Hänestä on tullut iso mies jo.


Töiden puolesta on meneillään niin mielenkiintoisia ja siistejä juttuja, että tuskin maltan odottaa että pääsen kertomaan niistä teille. Intoa täynnä on tämä nainen ja vuosi on ollut aivan super hyvä itseni kehittämisen ja yrityksen asioiden eteenpäin viemisen kannalta. 

Toivottelen teille nyt hyvää yötä ja otan pikku koiran kainaloon ja painun unten maille <3

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus, oli kiva lukea kuulumisia! Tsemppiä kaikkeen ihanaan, mitä sinulle on vielä tulossa tai jo menossa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi ❤️ On kyllä ilo tehdä työtä mistä voi koko ajan innostua. Sä olit tehnyt ihania karjalanpiirakoita, ne on niin hyviä. Meillä mummi aina teki niitä ja opetti minutkin tekemään. Niissä on kyllä kova työ ja mihin vauhtiin ne pöydästä sitten valmiina katoavat 😊 Kivaa viikon jatkoa sulle ❤️

      Poista