Sports Lady®

Sports Lady®

14.8.2015

Kuvia eilisestä Pilates tapahtumasta



Eilen olin Marja Putkiston MP Pilates tapahtumassa Töölön Studiolla. Kursseja oli itse asiassa kaksi. Ensimmäinen oli esittelykurssi ja toinen jatkotason syventävä kurssi. Osallistuin molemmille. Täytyy sanoaettä ilta todella ylitti odotukset. Tuli hyviä oivalluksia! Etenkin siihen miten liike ja hengitys lähtevät luonnostaaneikä Pilatesta tarvitse "jumpata" ja suorittaa tai hengitystä ja muuta miettiä sen enempää. Liike kertoo kyllä! Kaikki me tiedämmeettä Pilatesliikkeet eivät ole ihan helppoja ja kevyitä suorittaamutta kun ne tekee oikein niin "lattialla läähättäminen" muuttuu kevyeksi ja ihanaksi tekemiseksijonka jälkeen kehossa on upea ja hyvinvoiva olo ja vatsa mennyt puolella kasaan. Ai että oli hieno iltaja oli ihana nähdä tapahtumassa kollegoita ja ystäviä. Pialle kiitos kuvista! Ja Marjalle kiitos hyvästä kurssista!







Tänään Marjan kurssit jatkuvat Töölön Method Putkisto Studiolla ja sinne mahtuu vielä. Ensimmäinen kurssi on perehtymistä Method Putkistoon. Miksi se toimii? Miksi se on aina in ja miksi se on kerta toisensa jälkeen nostettu vuoden harjoitusohjelmaksi maailmalla? Luvasssa on vyötärölinjan pidentämistäkeskikehon vahvistamista sekä ryhdin parantamista ja ennen kaikkea se liikkumisen vapaus! Lisätietoja täältä. Ehkä nähdään siellä! 

Eilinen todisti jälleen kerran sen, miten upea olo tästä tulee ja miksi valitsin omalle yritykselleni juuri nämä kaksi kehonhuoltomenetelmää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti