Sports Lady®

Sports Lady®

28.3.2019

Uudet nettisivut - Sports Lady®Sports Lady® nettisivut on uudistettu. Vanhat sivut kaatuivat jälleen kerran viime perjantaina ja se oli sysäyksenä uusien sivujen viimeistelyyn. Perjantai oli aurinkoinen päivä. Sen piti olla vapaapäivä iltapäivään asti jolloin ohjaukset alkoivat. Sen sijaan, että olisi tehnyt jotain omia juttuja, tartuin toimeen ja kävin uusien sivujen kimppuun. Yrittäjä on yrittäjä ja kun opettelee tekemään itse asioita, säästää siinä paljon. 

Edelliset sivut olivat myös ihan hyvät, mutta oli aika päivittää niitä tähän päivään. Halusin lisätä myös enemmän sellaista materiaalia, mikä kertoo valmennuksista ja tarjoamistani treeneistä paremmin. Ja koska nämä sivut ovat täysin itseni aikaansaannosta, ovat ne myös eniten minun näköiset kaikista niistä sivuista mitä vuosien aikana minulla on ollut. 

Uusia sivuja varten kävin vanhoja kuvia läpi, lisäsin nimittäin "Muutos" välilehden, jossa "ennen ja jälkeen" kuvat kertovat aika paljon. Lisäsin myös oman muuotokseni alanvaihdon ja brändin rakentamisen kannalta. 

Yllä oleva kuva on otettu vuonna 2010. Se oli päivä, jolloin pidin ensimmäistä kertaa kahvakuulaa kädessäni. Olin Fitness Expossa käymässä, kun löysin itseni yhtäkkiä lavalta kahvakuulanäytöksestä demoamasta liikkeitä mekossa ja saappaissa. Mielestäni tuo on täydellinen kuva, joka kuvaa juuri Sports Ladya®. Mekko, saappaat ja 16kg kahvakuula. Ja täysin yllytyshullu nainen. Ja ehkä rohkea. Vaikka pelkäsin olla lavalla, kaikkien edessä. Mekossa, painava kuula kädessä, ensimmäistä kertaa ikinä. Mutta se oli rakkautta ensi kosketuksella. Kahvakuula tuli jäädäkseen.Sports Lady® henkilöbrändi syntyi 2010. Sport -sana kuvasi uutta elämääni ja alanvaihtoani, Lady -sana taas sitä Pörssin ladya joka vaihtoi jakkupuvut ja korkokengät lenkkareihin ja treenivaatteisiin. Käsilaukku keikkuu varmasti olalla edelleen treenihin mentäessä. Siitä ei tarvitse luopua. Olen edelleen Lady, mutta viimeiset yhdeksän vuotta olen ollut Sports Lady®.

Paljon on tapahtunut näiden yhdeksän vuoden aikana, mutta innostukseni vain kasvaa. Samoin asiantuntemukseni ja osaamiseni. Viimeisin innostukseni koulutuksen osa-alueella on NLP, jonka opiskelut olen aloittanut vihdoin. Itseopiskellen olen tutustunut NLP:hen jo monen vuoden ajan ja uskon, että tästä tulee aivan mieletön rikkaus omaan valmennustyöhön sekä työkaluja niin oman itseni kehittämiseen kuin asiakkaideni. Mutta jotta työkalut olisivat mahdollisimman toimivat, on minun käytettävä ne ensin itseni kautta. 
Ihanaa ja inspiroivaa viikon jatkoa myös teille. Muistakaa kuunnella sydäntänne! Ja käykäähän katsomassa uudet sivut. Mielelläni otan kommentteja ja kehitysehdotuksia vastaan. Onko jotain mitä sinne vielä kaipaisit?

4 kommenttia:

 1. Moikka!
  Olen niin onnellinen, että oon löytänyt sun blogin! Tuskin maltan tehdä dunia kun oon lueskellut tätä. Olen 51 vuotias nainen, kuka tykkää liikkua ja pitää huolta itsestään, mutta se ei aina ole niin helppoa ja yksinkertaista ja kun ikää tulee niin aina vaan enemmän pitää tehdä töitä kaiken sen eteen! Mutta tästä blogista ja sun jutuista saan tosi paljon energiaa ja inspiraatiota. Ja se tunne välittyy just, että kaikilla meillä on aina jotain p..aa elämässä eikä kenelläkään ole sen helpompaa. Joten KIITOS! Ja varmasti jos kesällä on kahvakuulaa taas Kaivarissa niin tulen messiin!
  Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Maria! Kiitos ihanasta kommentista, tuli niin hyvä mieli kun sen luin. Hietsussa on kahvakuulaa, Kaivarissa valitettavsti ei koska rakennusvirasto päätti muutama vuosi siten alkaa laskuttamaan meiltä pienyrittäjiltä 500 eur per kerta jos pidämme tunnin ja pyydämme maksua. Puisto pitää vuokrata koko päiväksi. Eli liian kalliit ovat nämä kaupungin hinnat pienyrittäjille 😄 Mutta Hietsussa ja Kumpulassa on kuulaa, laitan hietsusta nettisivuille pian infoa! Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua ☀️💕

   Poista
 2. Ihana sinä! Ihan mahtava tuo kuva sinusta messuilla, todellinen sport lady (mekko päällä ja kaikkea).
  Kaunista loppuviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan legendaarinen! Hyvä yhdistelmä 😁 Ihanaa viikonloppua Outi ❤️

   Poista