Sports Lady®

Sports Lady®

9.3.2019

Satunnaisia kuvia viikolta ja kuulumisia


Nappasin postaukseen muutaman satunnaisen kuvan puhelimestani. Niitä on tältä viikolta nyt jotenkin vähän. On ollut niin kaikkea puuhaa, että kuvaaminen on jäänyt. Tamista tulee kyllä kuvia otettua. Tuossa yllä olevassa kuvassa hän sai sisäleikkeihin ihan oikean kokoisen jalkapallon. Matot oli rullalla kun eilen pelattiin sisällä. llme kertoo ehkä kaiken :)


Täällä on tänäänkin herätty 5.30 ja lopulta 6.30 ja sitten lähdimme ulos. Viikonloppuisin olisi tietysti kiva nukkua, mutta meneehän se näinkin. Aamuisin minulle jää sitten aikaa toteuttaa omaa salaista työprojektiani, siitä tulette vielä kuulemaan sitten tuonnempana! Aamut ovat tehokasta ja luovaa aikaa.


Tällä viikolla olen laittanut puuron päälle marjoja. Maapähkinävoi oli loppu. Ehdin vasta perjantaina Ruohonjuureen hakemaan täyttöä ja tämä lauantain aamupala olikin ihan luksus sellainen, ainakin siltä se tuntui. Peanut Butter Crunchya puuron päälle, aah!


Taas kuvaa koirasta. Hän on niin rakas ja niin tärkeä. En voisi olla mistään iloisempi kuin hänestä. Sain viime kesänä valmennettavalta kiitoskortin, jossa luki kannessa:

"Älä koskaan jätä tekemättä asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi"

Kortti on siitä asti ollut meillä keittiössä esillä, ja olemme onnistuneesti lapsen kanssa noudattaneet ohjetta. Hän osoittaa korttia usein kun sulkeutuu huoneeseensa pelaamaan :D Olen aina pyrkinyt tekemään asioita joista tulen onnelliseksi, jotka ovat tärkeitä. Ja olen aina saanut kaiken haluamani kun olen vain päättänyt tehdä. Koira oli haaveena pitkään, ja kesällä päätös sitten konkretisoitui. Mutta kun jotain päättää, pitää toimia heti.


Onnellisuus paistaa myös hymynä ja hyvänä olona. Olen niin läpinäkyvä ihminen, että en osaa peitellä tunteitani. Iloisuus ja onnellisuus saavat näkyä ja mummotuntilaiseni tiistaina sanoikin että on niin ihanaa kun sinä hymyilet kun on niin monia ihmisiä joilla on naamat rutussa nykyään. Ja jokainen luo oman onnellisuutensa oman ajatusmaailmansa avulla. Päivästä saat juuri niin hyvän kuin uskot siitä tulevan. Mielentilojaan voi opetella myös muuttamaan erilaisten työkalujen avulla. Kyllä täälläkin on päiviä kun olen naama rutussa tai on huolia, mutta koitan päästä siitä mahdollisimman pian pois enkä jaa pahaa oloani somessa muille. 


Naistenpäivänä oli luvassa pientä hemmottelua Riannon pressitoimistolla kun meitä bloggaajia oli kutsuttu Change Lingerien tilaisuuteen. Oli ihana nähdä blogikollegoita ja saada vaihtelua normaaliin arkeen. 


Käyn todella harvoin missään tilaisuuksissa, olinkohan viimeksi ollut syksyllä sellaisessa, aikana ennen koiraa. Monen kanssa tästäkään Nelkytplusblogien porukasta ei oltu koskaan nähty livenä. Olipa ihana nähdä teitä kaikkia!


Viikonloppusuunnitelmia meillä ei oikeastaan ole. Otamme lapsen kanssa rennosti ja näemme vähän sukulaisia ja keräämme voimia uuteen viikkoon. 2 kommenttia:

  1. Tami on kyllä niin söpö <3 Täälläkin on otettu rennosti, kävin äitini kanssa kävelemässä pitkin Isoa Omenaa ja tein mahtavia Kierrätyskeskus löytöjäkin. Hyötyliikuntaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on kyllä niin ❤️ Sulla ollut mukava viikonloppu!

      Poista