Sports Lady®

Sports Lady®

5.3.2019

Inspiroituneissa tunnelmissa


Täällä viikko on alkanut todella inspiroituneissa merkeissä. Luntakin tuli vaikka olin jo vähän kesää kohti henkisesti menossa. Pikkukoira oli aamulla lumesta innoissaan ja nautitaan siitä nyt vielä. Oli ihana mennä taas töihin viikonlopun jälkeen. Ja se mikä työstäni tekee mukavampaa joka päivä, on jatkuva itseni kehittäminen. Etsin tietoa treeneihin liittyvistä asioista jatkuvasti, testaan erilaisia liikkeitä ja kehittelen niistä erilaisia yhdistelmiä ja variaatioita niin kahvakuulaan kuin muuhunkin treeniin. 

Viime päivinä olen saanut niin ihanaa palautetta asiakkailtani. Kahvakuulatuntilainen sanoi olleensa toisella kahvakuulatunnilla, jossa ohjaus oli ollut todella erilaista kuin minun tunnillani. Omalta kahvakuulatunnilta saadut opit olivat olleet iso hyöty täällä vieraalla tunnilla ja asiakkaani oli kokenut osaavansa ja tietävänsä nämä jutut hyvin vaikka tekniikkaa ei selostettu eikä korjattu. Toinen asiakkaani taas, PT-ohjattava, oli kokenut onnistumisen tunteita toisen lajin parissa kun valmentaja oli kehunut hänen tekniikkaansa. Molemmat kokivat olevansa hyviä siinä mitä tekivät ja se tekee minut niin onnelliseksi! Ja samalla olen hyvällä mielellä siitä, että harjoittelu tehdään aina mahdollisimman turvalliseksi ohjaamillani tunneilla. Tekniikka on todella tärkeää ja ohjaajalla on mielestäni vastuu opastaa se kaikille niin hyvin, että virheasentoja ei pääse syntymään. Etenkin kahvakuulassa tämä on todella kriittistä kun harjoittelussa yhdistyy kuulan liike ja paino, liike moninkertaistaa kuulan painon. 

Itsensä kehittämiseen ja muutosprosessiin on itselläni liittynyt vuosien mittaan myös lukeminen, jatkuvan tiedonhankinnan ja kurssittamisen lisäksi. Kirjat ovat eri aikoina käsitelleet hieman eri asioita, aina riippuen siitä mikä tuntui olevan sen hetkinen tarve. Välillä luin paljon kirjoja mielen yhteydestä kehon parantumiseen, ajatusten vaikutuksesta osana terveyden ylläpitoa ja niin edelleen. Viime aikoina olen lukenut todella paljon mentaalipuolen asioista joita olen pystynyt hyödyntämään omassa valmennustyössäni. Ja samalla olen itse oppinut asioita jotka ovat auttaneet minua omassa henkilökohtaisessa elämässäni. Haasteita elämässä on aina ja ulkoapäin tulevia sellaisia et pysty hallitsemaan. Se miten selviät ja jaksat, on kehittää taito opetella muutamaan omaa mielentilaansa ja oppia ymmärtämään muiden käytöstä ja myös omaansa. On hyvä että lukee, mutta kannattaa myös ottaa asioista opikseen ja lähteä toteuttamaan muutosta itsessään sillä tiedolla mitä lukemalla on oppinut. Pelkkä tieto ei auta jos et ota sitä käytäntöön.

Jatkuva uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen ovat niin onnellisuuden kuin menestymisenkin edellytys mielestäni, niin yritykseni kehittämisen kuin oman itseni kehittämisen osalta niin fyysisesti kuin mentaalipuolellakin. Silloin kun parannat jatkuvasti osaamistasi eri osa-alueilla, sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä menetätkö työsi tai terveytesi. Elämääsi tulee turvallisuudentunnetta. Sitä samaa turvallisuudentunnetta voit lisätä huolehtimalla omasta hyvinvoinnistasi, jaksamisestasi ja siitä mitä lautasellesi valitset. Elämänlaatu paranee niin paljon!

Tällä hetkellä minulla on meneillään todellinen itseni kehittämisen kausi, olen todella inspiroitunut niin monesta asiasta. Paljon on työn alla kivoja juttuja, ja yksi isompi projekti josta tulette kuulemaan enemmän tuonnempana. Ja toukokuussa aloitan NLP-opinnot. 

Kaikki vastoinkäymiset, epäonnistumiset ja pettymykset sisältävät yhtä suuren tai jopa suuremman menestyksen. Ihmismieli vetää jatkuvasti puoleensa värähdyksiä, jotka harmonisoituvat hallitsevien ajatusten kanssa. Mikä tahansa ajatus, suunnitelma tai idea, jonka pidät mielessäsi, vetää puoleensa samankaltaisia ajatuksia ja kerää näistä ajatuksista suuren voiman toteutuakseen. Tämä voima kasvaa, kunnes siitä tulee lopulta todella hallitseva näiden asioiden suhteen. Täällä ajatuksia ja unelmia, itsensä kehittämistä ja kaikkea mahtavaa on nyt niin paljon, että tietoa tuntuu tulevan joka puolelta ja hyvien juttujen ja oppimieni asioiden määrä vain paisuu ja paisuu. Ja inspiraation ja onnellisuuden määrä kertaantuu. 

Aivan superia viikkoa ja pitäkää itsestänne huolta <3

2 kommenttia:

  1. Tää on niin sun juttu. Saat voimaa sun ohjattavista, ihan mahtavaa! Tsemppiä opintoihin.

    VastaaPoista
  2. Kyllä ❤️ Kiitos tosi paljon, odotan niin innolla niiden alkamista! Ihanaa viikonloppua ja oli niin mahtava nähdä tänään!

    VastaaPoista