Sports Lady®

Sports Lady®

30.9.2013

Piristystä keittiöön ja tyttöön




Mä kävin nyt sitten tänään hakemassa tän blendereiden ykkösenVitamixinSai riittää OBH Nordican pyörittäminen tässä taloudessaVoi että mä olen haltioissani! Olen toivonut tätä niin pitkään! Yrityksen konehan tää onmutta yrityksen toimitilat kun ovat vielä meillä kotona niin tämä ihanuus nyt seisoo uljaana keittiössäniKelpasi pitää myös raakaruokakurssia tänäänkun on kunnollinen työväline. Ja luulen (tai siis tiedän)että kotismoothiet lisääntyvät kun on näin hyvä laite! Ero tämän ja vanhan välillä on kuin yöllä ja päivällä! 

Tämä kromin värinen kaunotar on niinkin eksottisesta paikasta kuin Stokkalta! Herra Stockmann myy onneksi "kaikkea", ja viime yönä keskellä yötä kauppalistaa tehdessäni sain päähäniettä tää laite on saatava! Ja kurssi menikin aivan loistavan hyvin ja siellä saimme aikaiseksi niin hyvää vihersmoothietaettä sen rinnalla kyllä moni viherjuoma kalpenee! Teimme kolmea erilaista juomaa ja kävimme läpi useita variaatioita niistä! Mutta sitä vihersmoothieta pitää tehdä kotonakin pian (nimimerkillä en ole koskaan tykännyt vihersmootheista!?)! Mums mums ja siitä sitten lisää pian!


Ensimmäinen smoothie jonka tällä tein kuitenkin sisälsi 
  • mustaherukoita 200g
  • avocado 1/3
  • Whey to Go suklaa 1 mitta
  • Chlorellaa noin 1 rkl
  • Guarna -hunajaa 1 rkl
  • Omegaöljyä 1 rkl
  • Vettä noin 2-3 dl
  • Siitepölyä päälle koristeeksi




Chlorella. Se on yksisoluinen makean veden levä joka sisältää vitamiineja mineraaleja aminohappoja rasvahappoja ja esim lehtivihreää. Chlorella -nimi tulee sen suuresta lehtivihreäpitoisuudesta ja se sisältää enemmän lehtivihreää grammaa kohti kuin mikään muu kasvi.



Chlorella
       tukee aivojen ja maksan toimintaa
       auttaa kehon kudosten uusiutumisessa
       auttaa painonpudotuksessa
       parantaa ruuansulatusta
       parantaa immuunijärjestelmää
       auttaa poistamaan haitallisia myrkkyjä
       auttaa rakentamaan tuhoutunutta/vaurioitunutta hermokudosta

Guaranan on huomattu nostavan niin henkistä kuin fyysistä elinvoimaisuutta sekä edistävän painonpudotusta kiihdyttämällä aineenvaihduntaa ja poistamalla nälän tunnetta. Sen sanotaan vahvistavan immuniteettia. Guaranan piristävä vaikutus perustuu guaraniiniin, kofeiinin kaltaiseen aineeseen, jota pidetään paljon kahvia terveellisempänä. Kofeeinihan ei tee kahvista epäterveellistä; kahvin sisältämät haitalliset aineet syntyvät vasta sen valmistusprosessin yhteydessä. Guaranan guaraniini on kasvin siemenissä luonnollisessa muodossaan. Se imeytyy verenkiertoon kofeiinia hitaammin ja sen vaikutus kestää pidempään, 2-4 tuntia kerrallaan. Yhden tai kahden gramman annos on sopiva, liian suuri määrä guaraniinia voi kofeiinin tavoin aiheuttaa joillakin sydämentykytystä, unettomuutta ja hermostuneisuutta - kun taas monet, joiden elimistö ei siedä kahvia, sietävätkin mainiosti guaranaa.



Koostumuskin on niin mahtava tällä vitamixilla! Oh I love it <3

2 kommenttia:

  1. Hei.paljonko olis hyvä grammamäärä smoothieen protskua?Ilona

    VastaaPoista
  2. Moi! 20-30g on aika hyvä määrä.

    VastaaPoista