Sports Lady®

Sports Lady®

25.12.2013

Maisemanvaihdos - ruokailutottumusten vaihdos - kuulajuttuja


Ihana olla kotona! Siis oikeasti niin ihanaa!! Oli kiva reissu, mutta kyllä mä tästä perusarjesta nautinOli kamala ikävä Tempurin patjoja ja tyynyjä ja peittoaJa Vitamixia ja kaikkia mun terveellisiä juttuja täällä kotona! Nukuin niin hyvinvaikka oltiin aamuyöllä vasta ennen neljää kotona.

helppo ja hyvä aamupala
tänään ulkoilua vähän erilaisissa maisemissa
lähtökuopissa vuorokausi sitten
Aamiaiseksi oli mitä kaapista löytyiGluteenittomista kaurahiutaleista tehtyä puuroa ja vähän maitorahkaa mustikoiden kanssaPieni kävelylenkki ja johan oli erilaiset maisemat kuin eilen.
Välipalaksi smoothieAi näitäkin olin niin kaivannut! Yleensä aamiaisella söin reissussa luonnonjugurttia ja mysliähedelmiämunakastaJotain niistä ja joskus kaikkiaJoskus myös leipääMuuten söin sitten ihan kaikkea mahdollistaEn välitä lomalla niuhottaavaan nautin myös ruuasta. No onhan siinä sitten vähän tekemistä kun tulee kotiin mutta en jaksa stressata sellaisesta! Lomalla tulee syötyä aamiainenlounas ja päivällinenVälipalat jää pois (ellei sitten jonain päivänä syö jätskiä hehee)mutta annoskoot on kyllä isommat ja tuhdimmatJa jälkkäriä tulee myös otettua. Ja viiniäkin.

Loma on lomaa kaiken osaltaLomalla en syö terveellisesti niin kuin arjessaUrheilua loman aikana tuli nyt nolla kertaaEn edes uinut paljonsillä lämmitetty allas oli niin kuuma että siinä ei pitkään pystynyt uimaan"Ei lämmitetty" allas taas oli tosi kylmäEhkä ainoa urheiluksi laskettava asia oli vesipuistossa yhtenä päivänä kun juostiin aina mäestä toiseenTai maanantain Dubain kaupunkiretki missä me käveltiin tosi paljon. No seuraavan kerran kroppa saa totaalilepoa ensi kesänä näin pitkän pätkän eli pitää siitäkin nyt nauttia!

Nyt olen intoa täynnä takaisin kotonaja tänään jo suunnittelin että pitäisikö sitä sunnuntaina kuulatunnin ulkona Kumpulassa? Laittakaa meiliä jos on kiinnostusta tulla ulkokuulaan sulattelelmaan joulukinkkua niin pidetään tunti (joskus päivällä kun on valoisaa)! Kelit ainakin on ulkosporttailua varten kohdillaan! Viikko kahvakuulasta erossa ja nyt on kamala hinku päästä jo tunteja vetämään ja itsekin urheilemaan! 

Mites siellä? Ootteko tekin vaan syöneet ja levänneet? Kyselee täällä yksi hyvin levännyt ja syönyt lomailija!

2 kommenttia:

  1. Täällä ollaan kanssa syömisten kanssa rentoiltu,aatonaattona käväisin salilla ja huomiselle samat suunnitelmat.Vuoden alussa sitten ruokavalio uuteen uskoon. May

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvälle! Mua kanssa sali polttelee. Taidan mennä perjantaina. Huomisen jos ottaisi ihan vaan kävelylinjalla :)

      Poista