Sports Lady®

Sports Lady®

11.12.2013

Salarakas


Mulla on ollut viime viikkoina salarakasVai pitäisikö sanoa ennemminkin "lautasellani on ollut petos"? En voi sille mitäänmutta paras aamupala on mun mielestä kaurapuuroraejuusto ja mehukeitto. Joo kyllä - juuri tämä vihreä tölkki lisäaine kauheus. Olin pitkään syönyt puhtaasti ja ruokavaliossa ei ollut juurikaan lisäaineita tai gluteenia eikä maitotuotteitaAjattelinettä löysään vähänEi elämä voi olla yhtä kieltäytymistäKieltäytymistä nimen omaan minulle on seettä en voi syödä mehukeittoa enkä maitorahkaaTykkään niistäOlen oppinut elämään asian kanssa ja olin "pitkään ilman"mutta sitten ratkesin. Ratkesin myöskoska nämä olivat helppoja vaihtoehtojahelpompia kuin smoothien tekeminen vaikka? Ja vähän taisin kyllästyäkin Vitamixin pyörittämiseen ja pirtelöihin?

Lisäaineet olen rajoittanut itseltäni kilpirauhasen vajaatoiminnan vuoksiLääkäri ei käskenyt niin tehdä vaan päätin ihan itse tehdä sen. Sepä siinä juuri onkin.Lääketiede on niin jumittunut kaavaan, jossa sairauksia hoidetaan lääkkeillä ja leikkauksilla, vaikka ratkaisu moneen löytyy kaupan hyllyltä ja omista ruokavalinnoista. Täältä voit lukea enemmän mun kilpparijutusta! Ja tässä kaikki kilpirauhaseen liittyvät tekstit!


tässä tää mun salarakas nyt on
Mitä tästä sitten seurasi? Maitorahka nyt tunnetusti tukkii kropan ja tuloksena oli seettä vatsa ei toiminut kunnolla. Se siitä sittenmutta ei sekään vielä mitäänPäänahkaani kuitenkin ilmestyi kutisevaa näppyäjonka tiedän tulevan siitä kun myrkytän elimistöäni e-koodeillaAspartaamihan on karsinogeeni ja sen on tutkittu aiheuttavan myös maksa- ja keuhkosyöpääLisäaineista voisi kirjoittaa pitkänkin postauksenmutta taidan tehdä sen sitten ihan erikseen. Katsokaapa monen fitness ihmisen "jotka syövät terveellisesti" ihoaEi välttämättä näytä ihan hyvältä (en halua mitenkään yleistää mutta kyllä iho sen kertoo mitä suuhunsa laittaa)Väittäisinettä ruokavaliosta poistamalla ylimääräiset palautusjuomatmehukeitot ja muut aspartaami-ihanuudet saataisiin paljon aikaiseksiNosalarakkaani mehukeitto sai kyytiä ja aamupalaksi pääsi jälleen tuttu ja turvallinen ja niin terveellinen smoothie

Smoothie aamupala ja vesipullo
Yhden ison lasillisen smoothia juon yleensä aamulla kotonaja toisen puolen otan pulloon mukaan jonka sitten nautiskelen aamun ruuhkassa matkalla töihinLounaaksi on ollut tän näköisiä ruokia tällä viikolla!



Munakasta ja pinatti/valkosipulipaistosta

Paista munakas oliviiöljyssä
- 1 kananmuna
- 4 valkuaista
- mausta suolalla (hyvälaatuinen suola huom!) ja pippurilla

Kuullota pannulla valkosipulia (4-7 kynttä maun mukaan) oliiviöljyssäLisää babypinaattia rasiallinen ja kääntele hetkiLisää huuhdellut mustapavut ja anna vielä hetki lämmetä.



Loimutettua siikaa ja salaattia

Siika on ostettu S-Marketin tiskiltäja sen kanssa oli salaattia ja mustapapuja kylmänä!



Siikaa ja lehtikaalia

Toinen puoli siikafileestä ja sen kanssa oliiviöljyssä ja suolassa käänneltyä salaattia lehtikaalia ja baby pinattia sekä saksanpähkinöitäLehtikaalia ei oikein saa monesta paikastaTämän löysin Heinon TukustaSaa kommentoida jos olet bongannut muita paikkoja mistä sitä löytää!

Välipalaksi on ollut myös smoothieta! Erilaisia versioita <3 Tässäkin smoothiessa on pinaattia mustaherukoiden lisäksi! Ei uskoisi ja maistuukin ihan suklaiselle!



Feels good! Harvasta ravintolasta löytyy yhtä hyvää ruokaa kuin meiltä! 
Hehe <3 

Kivaa päivää kaikille ja voikaa hyvin!



4 kommenttia:

  1. Mitä tuo vaaleanpunainen ihanuus vadelmilla sisältää?

    VastaaPoista
  2. Vadelmia, jääpaloja, vaniljaprotskua ja vähän mantelimaitoa.

    VastaaPoista
  3. Moi,
    kertoisitko lisää tuosta maitorahkan aiheuttamasta tukkoisuudesta? Itse olen syönyt sitä välipalaksi ajatellen, että siinä on hyviä proteiineja. Mitä suosittelisit sen tilalle?
    Kyselee
    Maarit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla menee siitä vatsa ihan kovalle, ja asia on tullut testattua useaan otteeseen. Ja kun taas vatsa ei toimi, niin kuona-aineet jäävät pyörimään elimistöön. Sanotaan myös, että maitotuotteet lisäävät liman eritystä. Sen huomaan tunteja pitäessäni kun joutuu puhumaan paljon.

      Poista