Sports Lady®

Sports Lady®

24.12.2013

Pics from yesterday @Dubai Mall


Otettiin eiliselle auto ja kuljettaja ja ajettiin hotellilta puolentoista tunnin matka itse DubaihinTäällä on pari päivää satanutjoten eilinen oli taas omiaan tähän retkeen! Ostettiin etukäteen liput Burj Khalifaan (korkein rakennus) ja se kannatti tehdä sillä koko päivä oli loppuunmyyty.

Dubai Mall'lla
Missonilla käytiin ihastelemassa vaatteita (tai toiset ihasteli näkymiä)
Burj Khalifa

On tää pilvenpiirtäjä vaan yksi maailman ihmeistäIhan huipulle asti ei päässyt,  mutta 400 metrin korkeuteen kyllä 142 kerrokseenMatka kesti minuutin ja korvat meni lukkoonMutta silti mua pelotti täällä vähemmän kuin Empire State BuildingissaHissi oli tosi nopea ja äänetönItse jonottaminen tänne oli hoidettu hyvinMeilläkin oli liput 11.30 ryhmään ja seuraava ryhmä jonotti hisseihin puolen tunnin kuluttuaEi tarvinnut tuntikausia jonottaa niin kuin Eifeliin vaikka! 

12 henkeä kerrallaan hissiin
ulkoterassilla ylhäällä

syötiin lähteiden vieressä Libanonilaisessa 
lapsen ainoa shopping toive
mun ainoa shopping toive
Käytiin ostoksilla tasan kahdessa kaupassaKarkkikaupassa ja Victorias SecretilläEnempää ei oo reilu rasittaa lasta kaupoissa ramppaamiselleSitten ostettiin liput vedenalaiseen eläintarhaan ja otettiin kierros mihin kuului myös lasipohjaveneajeluaTäällä me vietettiin monta tuntia ja oli tosi mukavaaShoppailureissu pitää olla erikseen jos sellaista halajaa.


haiden ja rauskujen joukkoon ois päässyt myös sukeltamaan
me pysyteltiin ihan vaan lasipohjaveneessä
saukoista ja liskoista ja meduusoista on aika monta kuvaa nyt
Päivän lopuksi käytiin kahvilla ja katsottiin upeat suihkulähteetSitten autolla kohti hotelliaTodella hullu tää Dubain ajokultuuri! 160 km/h tultiin pois,  kun kuski ajoi ruuhkassa ja ohitti välillä penkan kauttaOsa autoista lähti hiekalle asti ajamaan ja ohittamaan muitaMuutaman kerran oli pakko sanoa että hei täällä on lapsia kyydissä ja sitten vauhti hiljeni ehkä hetkeksi 140 kilsaan tunnissa.Dubai ja emiraatit on hieno paikkamutta mun mielestä tää kaikki menee vähän yliOn laskettelukeskukset ja luistinradat sisällä ja järkyttävää energian tuhlaustaKaikki on suurta ja hienoa ja kyllähän tätä ihmetteliMutta kaikesta huolimatta luulenettä lomalta saa kuitenkin enemmän kun menee johonkin ihan "oikeaan" paikkaan millä on vähän historiaakinOstaa jos haluaaniin sitä voi tehdä missä vain. Mutta aivan upea loma meillä on kyllä ollut! Lapsen kanssa oli hyvä valinta tulla vähän tänne pidemmälle toiseen emiraattiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti