Sports Lady®

Sports Lady®

30.3.2014

Viikonloppua kuvina


Viikonloppu on mennyt rentoutuessaPerjantaina olin Brondassa syömässä ja siellä oli kyllä tosi hyvä ruokaTomi Björckin ravintola on ihan vasta avattu EspalleJa itse ravintolasta kyllä tykkäsin myös tosi paljonKansainvälinen tunnelma ja sisustus oli tosi kiva! Taustalla soi musiikki aika kovaa ja ihmisten puheensorinaa oli mukava kuunnellaNiin usein ravintolassa on meillä täällä kovin hiljaistakun suomalaiset ei mitään kovin puheliasta kansaa ylipäätään oleMä viihdyn kyllä tällaisissa paikoissajoissa on enemmän eurooppalainen meininki ja kunnon puheensorinaa! Valittiin tasting menuista Menu Bronda ja mulle se tehtiin ilman punaista lihaaEniten tykkäsin tässä meritaimen sashmistajonka kanssa oli hiillostettua munakoisoasavustettua mätiä ja kuminamajoneesia.
pari ekaa ruokaa: gratinoitua vihersimpukkaa tomaattikastikkeessasahramimajoneesiachorizo öljyäpersiljaa ja höyrytettyä pehmeää leipää joka oli täytetty munakoisolla 
wc selfie :)
toinen jälkkäri



Ja paljon kaikkea kivaa oon ehtinyt lauantain ja sunnuntain aikana tehdäOon käynyt kävelyllä"ollut pussissa"laittanut kynsiätehnyt kasvohoitoa ja katsonut kaikkea mahdollista hömppää (viikon sarjoja jotka on jääneet katsomatta)TV3 Playsta löysin uuden kivan sarjanKickstartTreenimeinikiä ilman painonpudotus säätämistäSuuri osa Suomen telkkarin treenihenkisistä ohjelmista kun keskittyy aina siihen miten sitä "läskiä karistetaan"! SuperdieetitSuurin PudottajaRakas sinusta on tullut pullukka ja mitä näitä nyt on? Ihan mukava katsoa välillä jotain sellaista ohjelmaamissä pääpointti on jossain muussa kuin painonpudotuksessa.

Ja eilen oli vielä mun serkun yllätysjuhlatHän täytti 30 ja ihana tyttöystävä oli järjestänyt yllätysbileetOli ihan mielettömän kiva ilta! Aivan hulvatonta porukkaaSitä ennen ehdin vielä treffaamaan Birgittaakin kaupungillaNo tänään mä sitten heräsinkin vasta puoli 12 aikaankun kellojakin oli näköjään siirrettyAivan mahtavaa kyllä ollut! Ja super rentouttavaaKiitos kaikille ihanille ihmisillejotka ootte mun viikonloppua sulostuttaneet!
energy blanket

Infrapunapussista olen aiemmin kirjoitellut täällä

FIR Hyvinvointipussi


Edistää kehon hapetustoimintaa, joka estää rasvan varastoitumisen sekä edistää yleistä hyvinvointia
Kiihdyttää hikoilua, joka hajottaa ja poistaa ihonalaista rasvaa
Kiihdyttää solujen toimintaa ja saa aikaan ihon parantumista sekä painon tippumista
Aktivoi kehon toimintaa, joka edistää hormonitoimintaa ja poistaa epäpuhtauksia kuten raskasmetalleja
Antaa energiaa, joka kiihdyttää aineenvaihduntaa
Poistaa väsymystä
Fyysistä terapiaa lihas- ja hermostovaivoihin. FIR tasapainottaa hermotoimintaa helpottaen kipuja lihaksissa
Poistaa kipuja ja helpottaa tulehduksissa
Ehostaa solujen uudistumistoimintaaja estää verisuonien tukkeutumista
Uudistaa hermosoluja palauttaen tunnon ja lihasten toiminnan

pinkit geelilakkaukset
Body Shopin hamppuvoide on mun suosikki käsivoide


Tässä vielä aamun smoothien reseptiäMun yksi treenattava kertoiettä hän raastaa sitruunan kuoren banaanilettutaikinaan ja sitä mun on pitänyt itsekin kokeillaTänään kuitenkin laitoin sitruunan kuoren smoothieen ja kylläpä tuli hyvää! Jotenkin kakkujen leivonnassa sitruunan kuoren käyttäminen on ihan loogistamutta ei mulla oo tullut mieleeni sitä koskaan smoothieeseen laittaaSitten testasin vihdoin tuota CocoVin riisiprotskua jonka sain taannoin bloggaajaillastaRiisiprode ei oikein oo mun mieleenkun siitä tulee niin jauhoinen maku suuhunMutta tästä tuli kyllä hyvä (joskin vähän jauhoinen joo)Letuissa testaan tätä tänään illalla!

vettä jonne puristettu 1/2 sitruunan mehu


sitruunan kuori smoothieeseen

Creamy Sunday Smoothie

1 banaani
1/2 sitruunan kuori
1/2 dl riisiprodea
parapähkinöitä
1 tl kookosöljyä
2 dl mantelimaitoa




Niin ja muistattehan ilmoittautua 3toukokuuta Hyvinvointipäivään! Täältä löydät lisää infoa tapahtumastaSe pidetään kauniilla Töölön Method Putkisto Studiolla ja vielä on muutamia paikkoja vapaana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti