Sports Lady®

Sports Lady®

25.4.2014

Reissun jälkeisiä aamulenkkejä ja Steps Mania
Kaikenlaiset askelmittarit ja sovellukset, jotka mittaa liikuntaan liittyviä juttuja on aika koukuttavia. Löysin mulle uuden sellaisen, Steps Manian. Se antaa hienot diagrammit, kertoo askeleet ja tsemppaa eri "palkinnoin". Latasin sovelluksen ennen Pariisiin lähtöä, olisi ollut mielenkiintoista tietää montako askelta siellä tuli otettua. Paljon. Se olisi kuitenkin vaatinut netin, joten askeleet jäi mittaamatta Pariisissa. Torstaista asti kuitenkin heti reissun jälkeen aloin tuijotella sovellusta ja kyllä se vaan kannustaa.


Torstaina tuli sovelluksen mukaan askelia tän verran. Kyllä se varmasti ihan paikkaansa pitää. Yritin päivälläkin hyötyliikkua enemmän. Jos on toimistossa istuminen myrkkyä, niin kyllä on mun autoilu myös. Pakko mennä autolla aina kuulien kanssa, mutta aina kun mahdollista niin koitan saada vähän hyötyliikuntaa.

Onko teillä jotain vastaavaa käytössä? 
Ja olisi myös kiva kuulla mitä treenisovelluksia te käytätte!

4 kommenttia:

 1. Mitä sovellusta käytät? Näyttää hyvältä. Mulla on ollut vaan jotain aika kökköjä versioita :(

  VastaaPoista
 2. App Storesta Steps Mania! Tää on aika hauska! Lähettää myös viikkoraportin liikkumisesta!

  VastaaPoista
 3. Täytyy kokeilla Steps Maniaa! Käytössä on jo Breeze ja Moves. Ja pian pääsen testailemaan aktiivisuusranneketta. Lenkillä pyörii aina Sports Tracker. Eiköhän näillä pysy motivaatiota kunnossa ja jos ei pysy niin paranee :)

  VastaaPoista
 4. Toi Breeze ja Moves on mulle ihan uusia. Pitää testaa niitä. Joo ihan varmasti pysyy. Kivaa vappua!

  VastaaPoista