Sports Lady®

Sports Lady®

21.4.2014

Pääsiäismaanantain herkkulounas ja EiffelTänään meille oli varattu liput klo 12.00 nousuun Eiffeliin. Normi lippujono oli aivan valtava, meidän ei tarvinnut jonottaa yhtään ulkopuolella. Mutta sitten kuitenkin jonotettiin hissiin, joka vei meidät toiselle tasolle. Sieltä jonotettiin vielä toiselle hissille. Tää ei ollut mun mielestä yhtään niin pelottavaa, kuin olin kuvitellut. Empire State Buiding oli paljon pelottavampi, tai Burj Khalifa. Neljännen Pariisin matkani opetus oli Osta lippu etukäteen! Ihmeettä on jäänyt aina menemättäSama eilen VersaillesissaPuoli päivää lomasta menee "hukkaan"kun turhaan jonotat lippuja jos ne voi hommata kotoa etukäteen? Onneksi ei tarvinnut jonottaa! Edelleen suosittelen lämpimästi järjestämään mahdollisimman paljon etukäteen.Mä olen joskus työkseni järjestänyt tilaisuuksia ja matkojaja voi vain todeta että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! 
kyllä nää tytöt löytää champpista vaikka mistä - jopa Eiffelistä
cin cin
Au Bon Accueil -ravintola
Tänne oli varattu pöytä etukäteenTosi kiva paikka ja hieno sellainenjos haluaa syödä paremminEi muistettu että tää ois ollut ihan näin fancyja onneksi ei tultu ihan verkkareissaPalvelu pelaa ja ruoka on hyvääJa homma toimii niin kuin hyvässä ravintolassa kuuluukin.

alkuruokaa tulossa
makrillia mulle
Poulet fermier poche puis roti, pommes de terre Grenaille fumees et oignons ja niin edelleen oli pääruokana
ja omenapiirakkaa jälkkäriksi 
juu onhan sitä omenapiirakkaa tullut joskus maistettuamutta ei täällä 
Ja sitten ruuan jälkeen me reippaasti käveltiin Eiffeliltä Notre DamelleEi oo ihan lyhyt matkaSai omenapiirakka kyytiä.Notre Dame 
Picnic siirtyi sateen vuoksi huomiselleHarjoitusversio siitä pidettiin illalla meidän huoneen partsilla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti