Sports Lady®

Sports Lady®

8.4.2014

Back to work ja uusia puistotunteja

Pikku hiljaa alkaa flunssa hellittääEilen olin taas täydessä työntouhussa ja päivä huipentui Ruoholahden Motivuksella Kuntoremonttiryhmien kanssaTunteja olen vetänyt kunnolla viime tiistaina viimeksiFlunssan takia oon ottanut tosi rauhallisestiPitää vielä tänään ottaa rauhallisemmin. Haluisin niin kovasti jo päästä taas kävelylle tai kuulan kanssa kunnolla heilumaan. Vähitellen on hyvä aloittaa ja olo on jo ihan eri luokkaa kuin perjantaina!  


Lisää puistotunteja

Kahvakuulatunteja puistossa tulee olemaan muuten Kaivarin ja Kumpulan lisäksi myös Herttoniemessä! Jee! Siellä on hieno poppoo kasassaja lisää mahtuu mukaan jos joku asuu siellä lähistöllä.


Kaivarissa (leikkikentän vieressä hiekalla) torstaisin 8.5 alkaen klo 18.00 

Kumpulassa (Intianpuisto) sunnuntaisin 25.5 alkaen klo 18.30 

Herttoniemessä (Suksipuisto) tiistaisin 6.5 alkaen klo 18.30 

Hertsikan tunnit ovat aluksi nyt kuusi kertaaeli toukokuussa joka viikko ja sitten kuulaillaan kesäkuun kaksi ensimmäistä viikkoaHeinäkuussa tulee myös tunteja lisää jos innostusta piisaa! Näillä kuitenkin aloitetaanMun ihanat valmennettavat ovat siellä puuhanneet tätä tuntia ja se järjestettiin ihan kysynnän vuoksi. Kiitos tytöille!

Eli tämä tarjous on edelleen voimassa mistä jo jokin aika sitten kirjoittelin täälläKerää oma ryhmä ja tulen pitämään tunteja vaikka Vantaallejos sopiva porukka saadaan kasaan ja aikataulut saadaan sopimaan yhteenSama juttu pienryhmätreenien suhteen salilla! Hertsikkaan on nyt ryhmä kasassa ja lisää mahtuu mukaan! I'll be there!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti