Kaura on pitkään ollut mun lemppariaaminen muodossa tai toisessa. Pitkään aamupala koostui Eloveenasta ja raejuustosta mehukeitolla. Nykyään raejuustot ja keitot ovat saaneet väistyä terveellisempien vaihtoehtojen tieltä. Käytän gluteenittomia kaurahiutaleita ja puuroa yritän usein tehdä mahdollisimman erityylisesti. Keitän kaurapuuroa tai teen tuorepuuroa. Tätä reseptiä en kai ole blogiin vielä laittanutkaan aiemmin. Olkaa hyvät siis!
Mantelituorepuuro
1 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
1 rkl luomulaatuista omenasosetta
alle desi mantelimaitoa
Laita nämä yöksi jääkaappiin tekeytymään.
Lisää seuraavana aamuna:
1/2 dl turkkijugurttia
vähän raastettua luomuomenaa
1 rkl manteleita (paloittele)
1 tl auringonkukansiemeniä
hunajaa pirskoteltuna päälle
Puuroa voi tehdä isommankin annoksen ja se säilyy jääkaapissa kannen alla 3 vuorokautta!
Tästä voisi tulla mun uusi lemppari tuorepuuro! Tai no kakkoslemppari koska mikään ei ole parempaa kuin maapähkinävoilla maustettu tuorepuuro! :)
VastaaPoistahttp://caughtinthemiddleblog.blogspot.fi/
Tää on kyllä tosi hyvää! Ja maapähkinävoi sopii tähänkin.
Poista