Sports Lady®

Sports Lady®

28.4.2014

Summer is coming

Hei ihanat! Eilen olikin harvinainen blogin päivittämistauko. Reissun jälkeen on ollut paljon hommaa ja tämäkin viikko vähän tiukkenee niin, että asiakkaat puristetaan neljälle päivälle. Perjantaina muuten vapautui yhdelle treenattavalle paikka. Lisää Personal Trainingista voi kysellä multa meilitse tai soittaa :)

Kesä on jo ovella ja juhannukseen on pari kuukautta aikaa. Siihen mennessä ehdit hyvin saada muutaman kilon pois, jopa kymmenen. Olen viime aikoina tehnyt paljon ruokavalioita, joiden avulla on helpompi tavoittaa se kesäkunto. Kuitenkin samalla on tarkoitus omaksua ohjeet loppuelämää varten. Kun sinulle tehdään tarkat ohjeet, on painonpudotus helpompaa. Monesti, kun yritetään itse pudottaa painoa ei se ole niin helppoa. Tulee ehkä huomaamatta naposteltua ylimääräistä ja melkein yleisin virhe on se, että syödään liian vähän.
Puistotunnit alkavat ensi viikolla ja vapun kunniaksi voit hankkia kortin -20 % hintaan. Eli huhtikuun early bird hinta on jälleen voimassa. Lunasta kortti 2.5 mennessä! Tilaukset hanna@sportslady.fi. Herttoniemessä Suksipuistossa tavataan tiistaina 6.5 klo 18.30 ja Kaivarissa Leikkipuiston hiekkakentällä torstaina 8.5 klo 18.00. Kumpulan tunnit ovat Kylätilassa ja ulkona aloitetaan siellä sunnuntaina 25.5 klo 18.30. Eli samat paikat kuin viime vuonna. Uudet tulokkaat löytävät paikalle kun tähyilette puistossa isoa lippua ;) Ja lainakuulia on edelleen, muistakaa meilata varaus etukäteen!

Ja paljon kivoja juttuja on muutenkin tulossa lähiaikoina. Lauantain 3.5 Hyvinvointipäivään on vielä muutama paikka. Töölön Method Putkisto Studiolla opetellaan smoothieiden valmistusta ja kahvakuulaillaan. Olisi kiva näköä teitä siellä!
Ja nyt laitetaankin arvonta pystyyn. Jätä postaukseen kommentti ja kerro kuinka sinä aiot kesän urheilla? Millä tavalla treeni eroaa muun vuoden treeneistä! Arvon yhden paikan lauantain 3.5 hyvinvointitapahtumaan. Suoritan arvonnan to 1.5.

Sitten muistakaa Ihana Helsinki Ravintolapäivä lauantaina 17.5. Silloin olen Uudenmaankadulla SOFiNAH Shop'ssa raakakakkujen ja suklaan kanssa. Sports Ladyn Raakakakkukahvila on auki 12-16.


5 kommenttia:

 1. Moikka! Hitsi kun en asu pääkaupunkiseudulla, haluaisin niin kahvakuulatunneille 😊 miten on,pystyykö ravintovalmennuksia ottamaan vaikka asuu toisella paikkakunnalla? Ja minkä hintasia ovat?

  VastaaPoista
 2. En ollut ajatellut kesällä urheilla muuten kuin pyöräillen, kävellen ja juosten, koska reissaan melkein koko kesän jossain... Mutta ehkäpä löytäisinkin jonkun kolosen käydä puistojumpassa jossain :)

  -Sanski-

  VastaaPoista
 3. Hölkkään, pyöräilen pitkiä rivakoita lenkkejä, kahvakuulailen ja käyn puistojumpassa.

  -Katinka-

  VastaaPoista
 4. Pyöräilen paljon, rullaluistelen, hölkkään ja kahvakuulailen pihalla tai rannalla 😊 Valoisat aamut ja kiireettömyys tekee sen että tulee lähdettyä aamulenkille useammin kun talvella 😊 Titti

  VastaaPoista
 5. lenkkeilen, pyöräilen, käyn salilla, puistojumpissa :) tervingrid

  VastaaPoista