Sports Lady®

Sports Lady®

30.4.2014

Vapunalustunnelmia


työhyvinvointia parhaimmillaan - lounastreenit kesken päivän puistossa
Ei ikinä uskoisi, että nyt on jo vappu! Juuri oli pääsiäinenkin. Tällä viikolla on ollut ihanat ilmat, ja on ollut mahtava ohjata myös ulkona. Paljon ohjauksia ja tunteja mahtunut alkuviikkoon ja myös yhdet kuvaukset. Tuli kivoja kuvia, laitan teillekin sitten niitä kesäkuussa kun lehti ilmestyy. Ne otettiin yhden mun ohjattavan kotonaIhan siinä todellisessa tilanteessa kun heilutellaan kahvakuulia olohuoneen matolla! Ensi viikolla on toiset kuvaukset :)

aamutunnilla paljain jaloin 
Mullakin on tänään "puolikas työpäivä" :) Lopettelen työt jo puolilta päivin ja aletaan valmistautua vapun viettoon. Illalla on luvassa kaikkea kivaa lasten kanssa. Mennään Kylätilan vappujuhlaan Jarnan ja poikien kanssa. Aamulla kävin tekemässä aamukävelyn!


kaunis aamu

Myös äitienpäivä tekee tuloaan ja postasin faceen eilen lahjakorttiasiaa. Äitienpäiväksi on mahdollista hankkia liikunnallinen lahja äidille. Moni äiti varmasti mielellään lähtee salille tai kahvakuulailemaan, kun vain tietää mitä tehdä. Lahjakortteja löytyy paljon eri vaihtoehtoja ja tästä ehkä löytyy omalle äidille tai vaimolle se sopivin:

Kahvakuulavalmennus: sisältää ohjelman ja yhden ohjauskerran, hinta 90 eur.

Kahvakuulavalmennus: sisältää ohjelman sekä kaksi ohjauskertaa, hinta 170 eur.

Kuntosalivalmennus: sisältää kuntosaliohjelman ja kaksi ohjauskertaa, hinta 180 eur.

Myös Personal Trainingiin voi ostaa lahjakortteja alkaen ihan kertatreeneistä ihan erilaisiin paketteihin. Kertatreeni alkaen 70 eur.

Lahjakortin mukana saat veloituksetta Sports Lady Kahvakuulatreeni DVD:n.

Mutta nyt oikein ihanaa vappua teille kaikille! 
Hauskaa iltaa ja hyvää picnicciä ja vappupäivää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti