Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.10.2014

3 liikettä ja 20 minuuttia, tehokas koko kropan treeni

Viikon treenivinkki tulee tässä! Laita kello ottamaan aikaa. Sinulla on 20 minuuttia aikaa. Tee ensin 12 kyykkyä yhdellä jalalla käsillä auttaen vuorojaloin. Sitten 6 sukelluspunnerrusta. Ja lopuksi 8 "päästäkää ylös" liikettä. Tee niin monta kierrosta kuin ehdit. Ilman taukoja mieluiten.


Yhden jalan kyykky tuettuna - 12 toistoa

Pidä toisela tai molemmilla käsillä kiinni vaikka pöydästä tai puustaAuta käsillä itsesi ylösTee toistot vuorojaloin!

Sukelluspunnerrus - 6 toistoa

Alkuasennossa jalat ovat lähekkäin ja takapuoli ylhäällä. Täältä sukella alakautta käsien välistä niin, että rinta melkein hipaisee lattiaa ja sieltä työnnä itsesi ylös käsien varaan. Älä kuitenkaan laske lantiota maahan asti. Laskeudu täältä alas kolmannen kuvan asentoon ja nosta sieltä itsesi takaisin lähtöasentoon sukeltamalla päinvastaisesti takaisin ylös (tämä on koko liikkeen raskain vaihe)."Päästäkää ylös" - 8 toistoa

Asetu selinmakuulle jonkin tukevan esineen alle josta kiinni pitäen voit vetää itsesi ylös
Voit myös roikkua pöydässä jos uskallat! Rinta tulee olla kepin kohdallaLaitan mopinvarren kahden nojatuolin väliin ja hyvin se on kestänyt Vedä itsesi täältä ylös niinettä keho pysyy ihan jäykkänä ja vain kantapäät jäävät maahanVoit tehdä liikkeen myötä- tai vastaotteellajolloin se kohdistuu hieman eri lihaksiin! Helpotettu versio liikkeestä on tehdä se jalat koukussa ja auttaa jaloilla.Katsoin muuten uuden Putouksen eilen Katsomosta ja kyllä mä repesin kun tää Kissi Vähähiilari käveli lavalleAivan mieletöntä ja kyllä tää "Pöösönä Treinö" ainakin fanittaa tätä hahmoa täysillä. Hyvät oli läpät dieetistä ja nesteen juonnista ja kaikesta muustakin. Tosin sanottakoon vielä Putouksesta näin (entisenä) Porilaisenaettä mun mielestä myös Porilainen Salme Pasi oli myös aivan huippu. Poria pitää aina kannustaa!


Loistavaa viikkoa ja hyviä treenejä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti