Sports Lady®

Sports Lady®

31.10.2014

Viherpirtelö proteiinilla kiitos


Sain CocoVin riisiproteiinin jo jokin aika sitten heidän järjestämästään bloggaajatilaisuudestaTestasinja totesin että ei välttämättä mun juttu (vieläkään)Riisiproteiini on aika jauhoistaTänään kuitenkin aloin penkoa kaappeja toiveikkaanaettä löytäisin maustamatonta protskua jostain uumenistaAamupalasta oli jäänyt puuttumaan protskut kokonaan (söin pelkkää puuroa ja mustikoita)sillä joku on ollut laiska käymään kaupassaNo alkuviikosta on ollut niin paljon kaikenlaista opiskelujen ja töiden ja lapsen kanssaetten ole ehtinyt ja sitä kummasti löytää syötävää vaikka "mitään ei kaapissa olekaan"Eilisen "vapaapäivän" pyhitin Method Putkisto papereiden ja opiskelukansion täyttämiselleja tein itselleni Method Putkisto nettisivujaTulossa on nyt niitä ilmaisia näytetunteja MP Pilateksen puoleltaja harjoitusryhmän kanssa aloitan sen suhteen tammikuussa! Näistä tulossa tietoa ihan lähiaikoina! Tammikuun uusia kuntoremonttiryhmiä on myös kovasti kyseltyja päivät on nyt lyöty lukkoon (netissä pian)!

Tein töihin evääksi vihersmoothien jonne tuli
  • pinaattia
  • lehtikaalia
  • inkivääriä
  • 1/2 sitruunan mehu
  • pala kurkkua
  • 1 tl kalaharin suolaa 
  • 2 dl vettä
  • 2 kukkupäällistä ruokalusikallista CocoVin riisiproteiinia 
Smoothiesta tuli yllättävän hyväYleensä teen viherversiot ilman protskujamutta tämä sopi kyllä cocktailiinTeen toistekin tätä! Kannattaa kokeilla! Vihreät on helppo ja nopea nauttia smoothienaja samoin täyttää päivän proteiinitarvetta lisäämällä hyvälaatuista luomuprotskua smoohtien joukkoon! Pinaatit ja lehtikaalit ostin toriltaja ovat vähän stydimpää tavaraajoten kaipaa vähän enemmän pyöritystä Vitamixissä. Silloin voi laittaa jäitä jotta juomasta ei tule liian lämmintä!



Eilen tuli syötyä terveellisestimutta ehkä vähän "huonosti"Aamiaisena pelkkä puuro ja mustikoitaLounaaksi tämä smoothie ja välipalaksi pala ruisleipääjonka päällä avocadoa, kalkkunaleikkelettä ja fetaaEn jaksanut alkaa tekemään ruokaakun olin niin nettisivujen tekemisen pyörteissäPäivällisenä munakasta tomaatilla ja sipulillaIltapalaksi tein uunijuureksia ja jälkkäriksi vähän raakasuklaata.

Ihanaa perjantai-iltaa sinulle!

1 kommentti:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    FadoExpress là một trong những top công ty chuyển phát nhanh quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi nhậtgửi hàng đi pháp uy tín, giá rẻ

    VastaaPoista