Muistatteko vielä sen mun taannoisen reseptin "Lohta ja kapriksia kukkakaalipohjalla"? Lähdin sen pohjalta kehittelemään pizzaa niistä tarvikkeista mitä kotoa löytyi. Teki mieli pizzaa. Ja tää on todella vedetään hatusta osastoa. Ei lähelläkään oikeaa pizzaa, mutta jotain sen tapaista kuitenkin. Terveellistä ja maistui, mutta ei Rivoleton pizzaa siis!
Pohja
1 pieni kukkakaali
3 valkosipulinkynttä
2 rkl Philadelphia tuorejuustoa
1 muna
2 munan valkuaista
1 rkl psyllium kuitua
Täyte
puolikas mozzarella
2 tomaattia
valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa
Laita kukkakaalin palat ja valkosipulin kynnet tehosekoittimeen ja hienonna muruksi. Sekoita joukkoon loput ainekset. Levitä vuokaan ja paista noin 10min 175 asteessa. Ota pohja uunista ja lisää päälle täytteet. Paista kunnes reunat ovat ruskeat (noin 30 min).
Kata kauniisti, sytytä kynttilät (ja kaada lasiin vähän hyvää punaviiniä) ja nauti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti