Chilimarinoitu munakoiso
1 keskikokoinen munakoiso
oliiviöljyä
1 pieni chili
1/3 osa lehtipersiljapuskasta
4 rkl oliiviöljyä
1-2 rkl punaviinietikkaa
ripaus suolaa
Leikkaa munakoiso noin sentin paksuisksi viipaleiksi ja voitele kevyesti oliiviöljyllä (pullasudilla). Paista pannulla. Leikka chili pieniksi paloiksi ja silppua lehtipersilja kulhoon. Lisää joukkoon oliiviöljy sekä punaviinietikka ja halutessasi vähän hyvälaatuista suolaa (esim. himalajan ruususuola). Lisää vielä paistetut munakoisot ja anna hetki marinoitua. Voit nauttia joko kylmänä tai lämpimänä leivän kanssa. Mun leipänä oli gluteeniton kauraleipä jota tein taannoin. Reseptin löydät siihen täältä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti