Sports Lady®

Sports Lady®

9.2.2014

Sisustusjuttuja ja kauraleipää


Hei ihanat! Toivottavasti teillä on ollut hyvä ja rentouttava viikonloppuMä pidin eilen totaalisen vapaapäivänEi mitään urheiluaei blogin kirjoittamista eikä töitäTeki mieli heittää ihan aivot narikkaan kaiken sen suhteenVaikka tykkään urheillaniin pää (ja kroppa tottakai) tarvitsee niitä päiviä jolloin se ei liity millään tavalla tekemiseenVaikka kivaa onkin. Siihenkin joskus vähän kyllästyy ja tämä vaara on olemassakun tekee harrastuksesta ammatin itselleen?

Kävin Ikeassa ja Cobello Rusticassa hakemassa "siivouskukkasia"Kun koti oli siivottuniin teki mieli vähän sisustaa. Ikeasta tarttui mukaan nuo ylimmän kuvan ruukut (2 euroa/kpl) ja kynttilävarastoa mä täydensin myösPitkiä kynttilöitä ja vaniljan tuoksuisia tuikkuja.



Cobellosta löysin Outlet  puolelta tuon ison kellon ja sitten tän söötin ovistopparikoiranKahvakuulaakin vois tietty käyttää.




Sitten mä tein leivän kaurajauhoistaTuli mun makuun parempaa kuin kvinoajauhoista tehtynäResepti on Fuel Food kirjasta ja mun lemppari se on kaurajauhoja käyttäenHelppoa on kuin mikä tän leivän tekeminen.


Heraproteiinileipä

90g kaurajauhoja
60g kookosjauhoja
15g psylliumjauhetta
48g maustamatonta heraproteiinijauhetta 
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl ruokasoodaa
1 tl suolaa
8 munan valkuaista
125g turkkijugurttia

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseenYhdistä kuivat aineet ja lisää joukkoon jugurtti ja valkuaisetSekoita ja laita silikonivuoassa uuniinPaista 35 minuuttiaTosiaan edelliskerralla käytin kvinoajauhojamutta kyllä tää toimii paremmin.



Päivälliseksi oli kanaburgeri tuosta itse tehdystä leivästäTäytteenä salaattiatomaattiavalkosipulituorejuustoa ja vähän ketsuppiaNam!

Tänään taas kahvakuulatunti Kumpulan Kylätilassa klo 18.30-19.30 ja kuulaa saat lainaksi tarvittaessakun laitat viestiä hanna@sportslady.fiNähdään illalla! 

4 kommenttia:

  1. Paljonko sitä jugurttia tuli ohjeeseen? Taidan lähteä ostamaan kaurajauhoja :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ou nou mä unohdin sen reseptistä! 125g jugurttia. Pitää korjata teksti. Kiitos :)

      Poista
  2. Moikka, kiitos sun ihanasta blogista! Tästä vaan tulee niin hyvälle tuulelle jokaikinen päivä!
    Arvostan sinua suuresti, kun olet niin iloinen, jalat maassa ja järkevä!
    ...eipä liittynyt varsinaisesti tähän postaukseen, mutta pakko nyt jossakin välissä tällainenkin viesti laittaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos annu! Tuli niin hyvä mieli sun kommentista :)

      Poista