Aurinkoista torstai-iltaa! Tässä tulee vihdoin Ravintolapäivänä lupaamani resepti suussasulavasta suklaakakusta! Olkaa hyvät!
kakku koristeltu tässä mehiläisen siitepölyllä |
Sports Lady Raw Chocolate Cake
Pohja:
-2dl saksanpähkinöitä
-2dl taateleita
-1/2dl raakakaakaojauhetta tai tummaa
luomukaakaota
Sekoita ainekset keittiökoneella /
tehosekoittimella. Levitä irtovuoan pohjalle, painele tiiviiksi
sentin paksuiseksi levyksi.
Kuorrutus:
-2 avokadoa
-1dl agavesiirappia tai luomuhunajaa
-1/2dl raakakaakaojauhetta
-2tl kookosöljyä sulatettuna
-ripaus luonnon vaniljaa
-ripaus himalajan ruususuolaa
-ripaus kanelia
-päälle ripoteltuna cacao nibsejä /
kookoslastuja / mantelirouhetta tmv.
Sekoita kaikki ainekset samaan tapaan
kuin pohjaa valmistaessasi. Levitä pohjan päälle tasaisesti. Jähmetä pakastimessa puolesta tunnista
tuntiin, jääkaapissa pidempään. Tämä on myös helppo välipala mukaan otettuna
jos sen säilyttää pakastimessa. Voit laittaa kakun ensin pakkaseen 4 tunniksi, sitten leikkaa se paloihin ja pakasta paloissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti