Sports Lady®

Sports Lady®

1.4.2013

Body & Mind osastoa siivouksen vastapainoksi


Muhun on nyt iskenyt joku täydellinen siivouskärpänen! Oon aivan intona siivonnut kotia pari päivää ja nyt on lastenhuonekin laitettu niin uuteen uskoon että tuskin jälkikasvu edes malttaisi sieltä poistua.

Käytiin vähän ulkona kuitenkin ja asioilla ja sitten ElixiaanPiti ensin tehdä jalat mutta jotenkin kroppa ja mieli kaipasi jotain muutaKävin tiskiltä kysymässä onko mitään tuntia alkamassa ja sain lipun Fitness & Fusion tunnilleMä käyn todella harvoin ryhmäliikuntatunnillaYhden käden sormissa on laskettavissa mun käynnit niissä viimeisen vuoden aikanaMutta olipa kyllä ihanaa ja keho tykkäsi joogan ja pilateksen vaikutteita saaneesta tunnista ja lisäksi myös keskivartalo ja jalat saivat pientä treeniä samallaLopussa kuunneltiin meren liplatusta. Kun suljin silmät niin näin edessäni Koh Sametin saaren ja meren ja välillä Punaisen meren aallot.



Nyt mä alan vähän järjestelemään vielä tavaroita ja juttuja uusiin paikkoihin ja sitten on kevätkoti valmisJa ne tulppaanitkin saan ehkä huomenna haettua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti