Sports Lady®

Sports Lady®

11.4.2013

On the road ja buffet lounas







Matka taittuu hyvää vauhtia kohti Kuopiota ja välillä pysähdytty syömään tai kahville. Auto on lastattu kahvakuulilla ja lasketteluvälineillä.



Yleensä mulla on eväät myös automatkoille, mutta tällä kertaa en ottanut. Sen verran oli pakkaamista ja roudaamista, että en vain viitsinyt niitä tehdä. Ajattelin, että sen terveellisen ruuan voi rakentaa huoltiksen buffet pöydästäkin. No kyllä, terveellisen ehkä.. Ruuassa ei valitettavasti ollut kehumista ja suurin osa siitä jäi syömättä :) Mutta ajatus oli hyvä ja tähän tyyliin ulkona syödessä lounaalla voi helposti rakentaa terveellisen lounaan. Noin nyrkin kokoinen määrä kanaa/kalaa/lihaa, kasviksia puolet lautasesta ja vähän vaikka riisiä tai pari pientä perunaa. Ja toiseksi protskun lähteeksi kananmuna on erinomainen vaihtoehto. Mä olen tottunut syömään tuoreita kasviksia ja luomuna usein. Broilerin paistan juuri sopivan kypsäksi ja riisiä keitän sopivasti niin, että se ei ole puuroa... Mutta tulipa testattua ja todettua taas kerran että eväät on kova juttu! Tähtihovin lounaspöytää ei siis voi suositella, ehkä olisi pitänyt mennä ABC:lle :) ?

Illalla käydään kaupassa kahvakuulatunnin jälkeen, ja aamiaiseksi pitää keksiä nyt jotain muuta kuin smoothieta. Yleensä mitä kauemmaksi pääkaupunkiseudulta mennään, sitä vaikeampi on löytää kaupasta niitä "omia juttuja". Mutta onneksi en ole niin fanaattinen ruokailun suhteen, että syöminen olisi jotenkin ongelmallista jos mukana ei ole laukullista omia eväitä :) Vaihtelu virkistää!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti