Sports Lady®

Sports Lady®

27.7.2014

Erilainen Tallinna ja hauska päivä

Heippa ja terkkuja Tallinnasta! Tultiin tänne eilen aamulla. Aiemmin kesällä käytiin Jarnan kanssa hoidattamassa itseämme ihan urakalla Sinine Salong kauneushoitolassa. Samasta paikasta varasin nyt jalkahoidon ja varpaiden geelauksen huollon. Voin lämpimästi suositella, todella hyvä paikka!

Hoitojen jälkeen käytiin välipalalla. Nyt viikonloppuna on lupa juoda vähän viiniä, mutta ruuissa yritän pysyä ja hyvin se on mennytkin. Esimerkiksi nuo ravut tässä ravintolassa olivat loistava ruoka, kun jätti leivät ja majoneesit rauhaan.


Ruuan jälkeen haettiin kukat ja mentiin kaupungille kävelemään ja ottamaan kuvia.

Sitten otettiin kiertoajelu ja olipa hulvattomin ajelu ikinä. Musiikki soi täysillä ja mentiin ympäri kaupunkia puolisen tuntia. Lopuksi kuski palautti meidät hotellille.
Illalla käytiin taas syömässä Leib Aedissa. Kiva paikka ja hyvä ruoka, mutta palvelu täällä on aina vähän niin ja näin.. Silti kiva illallinen. Oltiin täällä samassa paikassa viime kerrallakinmutta ulkona ei voinut silloin syödä kun oli sen verran kylmäNyt oli kiva istua puutarhassa! Tänään on vuorossa ihan uudet kuviot


Eilinen ja tää päivä on mulla nyt täysin lepoa. Nautin lomailusta ja urheilen taas huomenna. Nyt uimaan ja aamiaiselle!


2 kommenttia:

  1. Tuli mieleeni, että oletko ajatellut missään vaiheessa tehdä videopostauksia muistakin aiheista kuin kahvakuulailusta? :)


    Heli

    VastaaPoista
  2. Videot on taas jääneet. Voisi laittaa niitä lisää taas. Vaikka kotitreeneistä :)

    VastaaPoista