Sports Lady®

Sports Lady®

28.7.2014

Tallinn Day 2 & 3 - pics pics pics


Meillä oli aivan super loma. Molemmat aamut alkoi hotellin kattoterassin uima-altaalta. Uimista ja jacuzzia ja saunomista. Mietin pitkään kehtaanko laittaa bikinikuvaa blogiin. Netti on täynnä blogeja joissa upeakroppaiset ihmiset esittelevät itseään ja päivän kuntoaan. Vatsalihakset paistavat ja rasvaa ei ole nimeksikään. Oma kunto on varmaan monen lähtökunto dieetillä ja itsekään en ole näin suuressa kunnossa ollut koskaan (paitsi 12 viikkoa sitten ennen dieetin aloitustajolloin paino oli saman verran kuin synnyttämään lähdössä). Aikaisemmin olen aina ollut tosi pikkuinenkunnes sitten painoa tuli kilpparin vajaatoiminnan myötä lisää koko ajan. Mutta kuitenkin olo on hyvä ja paino on vähitellen laskenut 3 kuukauden dieettaamisen ansiostaja olen tyytyväinen itseeni. Se kai on pääasia. Olin tyytyväinen myös ennen dieetin aloittamistamutta nyt huomaan mikä ero on omassa ulkonäössä siihen verrattuna! Hiljaa hyvä tulee! Ihan tavallinen mä olen ja haluan ollakin. Tän ikäisenä sitä osaa olla tyytyväinen itseensäNuorempana kun olin tosi hoikka en ollut tyytyväinen.
Mutta allasosasto oli aivan mahtava! Saunoa ja uida sai aivan rauhassa aikaisin aamullaja muita ihmisiä ei altaalla ollut. Aamupalat ja ruuat ylipäätään mulla meni ankealla tasolla jonkin mittapuun mukaanenkä herkutellut hotellin aamiaisella. Tankkauspäivän pidin eilen maanantainamutta silloinkin se meni aika maltillisesti.
sunnuntain aamupalaa
extraa sunnuntain aamupalalla
Sunnuntaina otettiin taas fillaritaksi ja mentiin Toompean puistoon picnicille. Relattiin siellä suurin osa päivästä ja kiivettiin iltapäivällä kukkulan yli takaisin vanhaan kaupunkiin. Fillaritaksit on aivan huippuja ja lämpimällä kelillä ehdoton kulkuneuvo jos et jaksa kävellä! Pojat on kivoja ja kultaisia eikä mitään huiputusta ollut havaittavissa! Mun mielestä reiluun hintaan kuljettivat aina minne oli tarvis!


koiran kokoisia lokkeja kerjäämässä meidän picnicillä - onneksi kaikki päättyi hyvin ja lokit jätti meidät rauhaan 
Picnic meni suht herkutteluksimutta periaattessa dieetin puitteissa menin koko ajan ellei juomaa (ja muutamaa palaa suklaata) laskettu mukaan. Lepäiltiin koko päivä varjossa ja sitten kiivettiin ylös vanhaan kaupunkiin.
Iltapäivän seuraava picnic paikka kaupungin muureilla. Oltiin lopulta koko päivä liikenteessä ja käytiin hotellilla vaihtamassa vaatteet ja lähdettiin syömään. Aivan  ihana Afrikkalainen! Suosittelen! Uus 23 on paikan osoite! Vastapäätä melkein edellispäivän Leib Aedia. Lomafiiliksissä mentiin vielä drinksuille ja tuli valvottua tosi myöhään.

Yöelämän suosituksena voin sanoaettä menkää Butterfly Loungeen ja Deja Vu´hun! Missään joraamassa ei oltumutta nää paikat oli aivan loistavia!

Maanantaina toistui sama kaava. Uimaan kattoterassille ja aamiaiselle. Sitten käveltiin Kardiorg puistoon lounaalle. Ja kahville herkuttelemaan. Maanantai kului ihan kävellessä ympäri kaunista kaupunkia. Ollaan tutustuttu ihaniin ihmisiin reissun aikana. Niin paikallisiin kuin turisteihin eri puolilta maailmaa. 


tankkauspäivän eka herkku 
Maanantaina mä pidin tankkauspäivää tai cheat dayta. Kahvilla söin ekaa kertaa ikuisuuksiin herkkuja ja laivalla takaisin tullessa buffeessa normiruokien päälle jälkkärit. Suklaita ja juustoja ja kaikkea mahdollista herkkua! Oli aivan mahtava reissu ja täytyy sanoaettä on se sitten Pariisi tai Tallinna niin saat reissusta juuri niin ihanan kuin haluat. Kiitos ihana rakas Birgitta mahtavasta seurasta jälleen. Mun Tallinnan reissut poikkeaa aina vähän valtavirrasta ja siitä saan varmaan kiittää tätiä joka on asunut pitkään Tallinnassa. Olen oppinut välttämään niitä perinteisiä turistipaikkoja ja etsimään jotain muuta. Ja jotain muuta ja kivaa Tallinnassahan on vaikka miten paljon! Kaunis kaupunkityylikkäitä ihmisiä ja hienoja paikkoja! Nyt takaisin ruotuun ja töiden kimppuun! Ihanaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti