Sports Lady®

Sports Lady®

15.1.2014

I need some chocolate now - terveellisempi versio herkusta


Eilen oli ihan pakko saada vähän jotain makeaaSiis jotain vielä makeampaa kuin baananiletutKun on liikkunut kolme tuntia päivän aikanaalkaa vääjäämättä niinä päivinä keho huutaa enemmän energiaaJa eilen pidin muutenkin päivän jolloin söin reilumminMentiin vähän niin kuin +/- nolla tilanteessaSen verran ruokaa mitä oli kulutuskinMutta iltapalaksi tein seuraavan herkun mukaellen Sports Ladyn suklaakakun reseptiäSamoja raaka-aineita suurimmaksi osaksimitä suklaiseen raakakakkuunkin tulee! Ilman vain sitä taateli/pähkinä -pohjaa.


Suklaamousse

1 avocado
1 "kukkupäällinen" ruokalusikka kookosöljyä
2 "kukkupäällistä" ruokalusikallista raakakaakaojauhetta (eli kai siis 4 rkl normia)
1 rkl Maca/vanilja -hunajaa 
luomuvaniljaa teelusikan kärjellinen
reilut kaksi desiä vettä

Oikeastaan vaan heitin silmämääräisesti Vitamixiin aineetmutta päätin kyhätä nää myös teille reseptiksiEli laita kaikki blenderiin tai soseuta sauvasekoittimella tai tehosekoittimella. Tosi makeanhimoinen voi laittaa hunajaa enemmänkin ja voit myös käyttää tavallista hunajaa! Mousse kannattaa laittaa hetkeksi jääkaappiin hyytymäänmutta kiireinen (=minä) laittaa sen pakkaseen jolloin herkkuun pääsee nopeammin käsiksiKoristele haluamallasi tavallaKäytin kaakaonibsejä ja gojimarjojaNe on aina pettämätön yhdistelmä suklaan kanssa. Joukkoon sopisi myös pähkinät tai chia -siemenet ja tottakai kotimaiset marjat! Kun vielä laittaa mousseen jäisiä marjoja ennen hyydyttämistäniin hyytyminen nopeutuu! Tästä satsista tuli useampi annos ja voin herkutella muinakin iltoina! On sen verran tuhtia tavaraaettä kaikki ei ihan kerralla uppoa! Ja herkku tuli loihdittua ihan perustarvikkeista!

Annoskulhona toimi kaupasta ostetun Creme Bruleen annoskulho (säästin joulukuussa lasiset astiat myöhempää mahdollista käyttöä vartenja tähän se oli kuin unelma)Yleensäkin säästän jotain kivan näköisiä lasipurkkeja ja käytän niitä sitten uudelleenEsimerkiksi tää kookosöljypurkki on ollut niin monessa smoothiessa tai pehmiksessä ja eväspuurossa mukana! 

Suklaamousse on ehdottomasti kokeilemisen arvoinenja sopii vaikka jälkkäritarjottavaksi! Terveellinen herkku jossa ei ole yhtään sokeriaja on myös laktoositon ja gluteeniton!




kaikki meni
yksi mun lemppari hunaja mauista Natural Worldin valikoimassa (muita makuja kaapista löytyy guaranachlorellacamu camu ja spirulina)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti