Pestokaalia ja kalaa
Keräsin tähän muutaman ruokakuvan viikonlopulta. Ensimmäisessä annoksessa lisukkeena on kaalia. Pilko kaali pieneksi ja paista hetki pannulla. Lisää joukkoon 1 tl pestoa. Paahda manteleita ja murenna vielä mantelit joukkoon. Kaalin kanssa oli appelsiinimarinoitua lohta. Lohenpalat voi marinoida puristamalla niiden päälle puolikkaan appelsiinin mehun ja lorauttamalla vähän soijaa sekä seesamiöljyä.Ja sitten paista kalat uunissa viitisentoista minuuttia.
Katkarapulime -salaatti
Appelsiinimarinoitu broileri ja "ranskalaiset"
Broilerin rintafileen leikkasin paloiksi ja marinoin samoin kuten kalan (yllä). Lisukkeena Fish and Chips "ranskalaiset". Täältä löydät reseptin niihin!
Sinappinen linssisalaatti ja broileri
Appelsiinimarinoitua kanaa ja linssisalaattia |
Postasin myös päivällä Sports Ladyn faceen uudesta kurssista! Kehonhallinnan intensiivikurssille on ilmoittautuminen alkanut ja se järjestetään yhteistyössä kehonhallinta.fi kanssa. Tästä tulee huomenna enemmän juttua ja myös teille jotain kivaa etua. Mutta siis kurssi soveltuu kaikille kehonhallinnasta kiinnostuneille ja sopii etenkin jos sinulla on ollut selkä- tai hartiavaivoja! Katso lisää Sports Ladyn nettisivuilta! Kurssilla on rajallinen määrä paikkoja eli nopeat syö hitaat!
Hyvää viikonalkua kaikille ja hyvillä fiiliksillä uuteen viikkoon!
Oi miten herkullisenkuuloisia reseptejä!
VastaaPoistaEeva
Kiitos :) On hyviä kaikki! Paljon lemppareita tullut taas lisää :)
Poista