Tuorepuuro on kätevä kun
- et ehdi syödä kotona aamiaista
- tulet aamulenkiltä ja nälkä kurnii ja olisi kiva vaan istua pöytään syömään
- haluat ottaa mukaan jotain terveellistä matkaan
Tässä yksi vinkki mukaan otettavaksi aamupalaksi tai välipalaksi. Valmistamiseen menee minuutti, ja kun puuron tekee edellisenä iltana niin sen voi vain nostaa jääkaapista laukkuun tai lusikoida suuhun aamulenkin jälkeen.
Puuron voi tehdä suloiseen lasipurkkiin, tai käyttää Frozzybagia mikä pitää ruuan kylmänä 6-7 tuntia. Usein säästän lasipurkit ja käytän ne uudelleen. Pata padalla saa hyvin hinkattua irti purkista edellisen tarran liimat!
Jos otat evääksi vaikka luennolle tai matkalle, niin jälkimmäinen on tosi kätevä. Omani ostin Ruoholahden Body Actionilta. Mutta lasipurkit on vaan niin sööttejä! Eilisessä puurossa mulla oli mustikkaprotskua. Ja puuro oli mukana lasipurkissa sillä tiesin että syön sen pian lähdettyäni kotoa!
Itse käytän tuorepuurossa usein seuraavia aineita
1 dl kaurahiutaleita
1 mitta Solgarin tai Dr Mercolan protskua (protskun voi jättää myös pois tai sitä voi laittaa vaikka vain ruokalusikallisen)
1-2 rkl chia -siemeniä
2-3 dl mantelimaitoa
Eilen mun puurossa oli Dr Mercolan mustikkaprotskua, kaurahiutaleita, chiaa, itsetehtyä mantelimaitoa ja mukaan otin banskun minkä paloittelin puuroon.
Halutessaan puuroa voi tuunata marjoilla ja marjajauheilla. Maustaa kanelilla ja vaniljalla, tai vaikka kaardemummalla näin talviaikaan tai piparkakkumausteella! Sinne voi raastaa syksyn omeinoita joukkon tai laittaa tuoreita marjoja. Mikäs sen ihanampi kuin omenainen puuro, missä on kanelia mausteena!
mun lempparit on tässä - suklaa sekä vanilja ja mustikka |
näitä käytän myös |
puuroa voi myös tuunata näillä |
Frozzybag tai lasipurkki puuron mukaan ottamiseen |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti