Menin eilen Ruohiksesta hakemaan sitä hyvää, Lohjalla paahdettua luomukahvia, mutta päädyinkin ottamaan tän pakurikahvin. Pakurikäävän antioksidanttipitoisuudesta (joka on todella korkea!) oon aiemminkin kirjoittanut, ja nyt kun on keksitty yhdistää pakuri kahviin niin se sopii mulle paremmin kuin hyvin. Keitän joka aamu vähän kahvia ja siihen jää mun kahvin lipitys. Pakuriteetä oon laiska keittämään ja yleensä teen sitä vain jos alkaa tuntua olo vähän flunssaiselta. Täältä vanhemmasta kirjoituksesta löydät siihen ohjeen. Ja täältä voit lukea pakurin terveysvaikutuksista! Ja täältä voit lukea miksi on tärkeää suosia antioksidanttipitoista ravintoa.
Kun kahvia kerran juodaan, niin kannattaa suosia luomua! Kultakatriinoissa ja muissa saattaa olla järkyttävä määrä myrkkyjä, eivätkä ne maistu läheskään samalta! Jos juo vähän kahvia niin ei ole iso menetys sijoittaa luomukahviin? Jos taas juo paljon kahvia niin kannattaa sijoittaa luomukahviin juuri sen puhtauden vuoksi!
Sitten aamupalaksi protskupuuroa, jonne laitoin tänään mansikoita ja vaniljaprotskua. Täältä löydät ohjeen puuroon!
Kun kahvia kerran juodaan, niin kannattaa suosia luomua! Kultakatriinoissa ja muissa saattaa olla järkyttävä määrä myrkkyjä, eivätkä ne maistu läheskään samalta! Jos juo vähän kahvia niin ei ole iso menetys sijoittaa luomukahviin? Jos taas juo paljon kahvia niin kannattaa sijoittaa luomukahviin juuri sen puhtauden vuoksi!
Sitten aamupalaksi protskupuuroa, jonne laitoin tänään mansikoita ja vaniljaprotskua. Täältä löydät ohjeen puuroon!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti