Sports Lady®

Sports Lady®

2.9.2018

Fat bikingia, melontaa ja uusia ulkoiluvaatteita



Kesä on vaihtunut syksyyn, mutta ilmat on edelleen suosineet ulkolajeja. Ulkona kahvakuulaillaan edelleen ja tällä viikolla kävin testaamassa myös melontaa ja fat bikingia. Viime tiistaina minulla oli mahdollisuus osallistua Lidlin ja Marsaanan järjestämään seikkailuaamupäivään Vuosaaren upeissa maisemissa. 

Lidl lanseeraa uuden malliston ulkoiluvaatteita ja -tarvikkeita huomenna, maanantaina 3.9, ja pääsimme testaamaan vaatteita etukäteen bloggaaja- ja toimittajakollegoiden kanssa. Postaus on yhteistyöpostaus.



 Saimme kengät, housut, takin sekä repun ensin matkaan Marsaanan toimistolta, jonka jälkeen bussi suuntasi kohti Vuosaaren melontakeskusta. Ohjelmassa oli melontaa ja fat bikella ajelua metsässä. En ollut melonut varmasti 20 vuoteen ja fat bikella en ollut ajanut koskaan, joten tämä reissu oli aivan mahtava kokemus. Innolla lähdin matkaan! Sitä paitsi yhden naisen yrityksellä kun ei juuri virkistyspäiviä tai pikkujouluja ole, oli tämä enemmän kuin tervetullut breikki ja virkistyspäivä arjen keskelle. Todella iloinen ja kiitollinen olin kutsusta. 



Meidät jaettiin kahteen ryhmään ja meidän porukka lähti ensin testaamaan pyöriä. Se oli kyllä aivan super kivaa! Pakko päästä kyllä uudelleenkin. Pyöräily oli niin siistiä ja maisemat aivan upeat.


kuva Marsaana Communications

kuva Marsaana Communications


kuva Natura Viva


Pyöräilyn jälkeen vaihdettiin liivit päälle ja hypättiin kanootteihin. Sekin oli aivan ihanaa, ja miten lähellä sitä meloessa onkaan veden pintaa. Suorastaan meditatiivista!

kuva Marsaana Communications

kuva Marsaana Communications

kuva Marsaana Communications
kuva Natura Viva

kuva Natura Viva

Vuosaaren Natura Vivasta saa vuokrata pyöriä ja kanootteja tai pistäytyä ihan kahvillekin vaan. Suosittelen tosi lämpimästi näitä mahtavia aktiviteetteja, kesää kun tuntuu vieläkin riittävän :) Erityisen paljon tykkäsin fat bikella ajamisesta, sillä sillä pääsi polkemaan ihan kivien ja kantojen yli, ylitettiinpä puiden runkojakin.

Ja huomenna kannattaa tsekata Lidlin ulkoiluvaatemallisto. Asut ovat edullisia. Esim. nuo kengät 24,99 eur ja takki 29,99 eur. Mukavat olivat päällä ja tykkään näistä kyllä tosi paljon. Takissa on irroitettava fleecevuori, jota voi käyttää myös erikseen. Takki on vettä hylkivää materiaalia ja kesti melonnan roiskeetkin mainiosti. Reppu on ollut useasti mukana viime tiistain jälkeen töissä, siihen saa hyvin ja kätevästi tavarat mukaan. Ja vaikka postaus on yhteistyöpostaus, tiedätte etten suosittele blogissa jotain vain sen takia että postaus on tehty yhteistyössä. Suosittelen täällä myös asioita joita olen itse ostanut, ja useimmiten näin onkin. Tämä reissu oli kyllä ehdottoman mahtava, niin vaatteiden kuin upean luontokokemuksenkin puolesta. Parasta ehkä aamupäivässä oli sen kokonaisuus, ihanat ihmiset ja se miten kaikki lähtivät kotiin hymyssä suin. Erittäin virkistävä seikkailupäivä. Kiitos!

Tuotteet tulevat myyntiin huomenna, maanantaina 3.9 kaikkiin Lidl -myymälöihin lukuunottamatta Helsingin Sörnäisten, Citycenterin ja Lönnrotinkadun myymälöitä. 

2 kommenttia:

  1. Oli ihan huikean hauskaa, minä ihastuin erityisesti pyöräilyyn! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! Mä tykkäsin kans pyöräilystä ja ihan pakko kyllä päästä vielä uudelleen joskus toivottavasti pian :)

      Poista