Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

6.2.2019

Kysymyksiä joista saat voimaa ja loistavan mielentilan


Upeat on olleet ulkoilukelit tänään ja eilen. Koiran kanssa on ollut ihana köpötellä metsässä. Eilen tosin sateli lunta melkoisesti, mutta siltikin oli ihana keli. Siellä metsässä. Autoillessa lumi onkin tuottanut sitten haasteita melkoisesti. 


Koska punainen huulipuna on hankittu, aion sitä käyttää vaikka ei reissun jälkeen olekaan luvassa ei sitten niin minkäänlaista menoa. Käytän kotona, töissä ja koiraa ulkoiluttaessa. Onnelliseksi punaisen huulipunan lisäksi minut on tänään tehnyt ihana koirani, päivän hyvä työ sekä autossa kuuntelemani äänikirja. Joka päivä mietin asioita joista olen kiitollinen ja onnellinen. Niitä on tosi paljon. Onnellisessa ja kiitollisessa mielentilassa myös hankalat hetket tuntuvat yllättävän helpoille. 


Haasteita puolestaan asiakkaalta asiakkaalle siirtymiseen on tuonut lumi. Mun auto ei ole ihan pienimmmästä päästä, mutta se ei myöskään ole neliveto.. Sehän jääkin aika kivasti lumeen kiinni. Eilen pääsin parkkipaikan juuttumisesta irti kiltin naapurin avulla. Tänään piti soittaa hinausauto. Asiakkalle ajaessani oli ylämäki ja piti vielä kääntyä lisää oikealle ylämäkeen. Tähtäsin portin vasempaan reunaan, mutta päädyin oikeaan reunaan. Uskomatonta kyllä, autoon ei tullut naarmuakaan kun hinausauto tuli jeesimään ja veti Mitsun pois portinpielestä. Pääsin jatkamaan matkaa. Myöhässä tosin ja tämä sotki päivän aikataulua, mutta kaikki päättyi hyvin. 


Olen päättänyt, että joka ilta minun on osattava vastata seuraaviin kysymyksiin:
1) mitä olen tänään oppinut
2) kenet olen tehnyt tänään iloiseksi

Oppinut olen varmasti niin autoilusta kuin sijoittamisestakin. Autossa olen kuunnellut äänikirjaa, joka kertoo siitä. Viime aikoina olen lukenut ainoastaan englanniksi ja myös kuunnellut englanniksi äänikirjoja. Eli varmasti olen rikastuttanut itseäni myös kielellisesti sen puolesta. 

Olen toivottavasti tehnyt onnelliseksi asiakkaitani, mutta onnistuin iloistuttamaan myös naapurin sedän. Hän joka auttoi minut eilen lumesta. Kun hänen autonsa oli poissa parkkipaikalta, kolasin myös hänen paikkansa samalla kuin omani. Tuli tosi hyvä mieli, hänellekin. Muiden auttamisesta tulee aina onnelliseksi. 


Maailma on juuri sellainen kuin millaisena sen näet ja mitä ajattelet. Tässä päivässä oli paljon hyvää ja hyvillä mielin lähden vielä töihin takaisin ohjaamaan päivän viimeisen asiakkaan. 

3 kommenttia:

 1. Tänään olen oppinut nauttimaan pakkasen kiristelystä nenän päällä ja iloiseksi tein meidän ryhmiksen pikkuiset vauvelit, hulluttelemalla ihan huolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten kanssa on ihana hullutella ❤️ Tuo pitää lisätä omaan hyvän mielen listaan ❤️

   Poista
 2. Tuo on kyllä ikävää, jos auto jää jumiin lumeen ja joutuu soittelemaan hinauspalveluita useamminkin. Mä kuuntelen ja luen myös tosi usein englanniksi ja ruotsiksi ja olen huomannut, että se on tosi hyvä tapa. Huomaa miten hyvin pysynyt kielitaito päässä vaikka ehkä puhuminen voisikin olla vähän vaikeampaa.

  VastaaPoista