Sports Lady®

Sports Lady®

4.2.2020

Vitamiinipommi ja aurinkoisen tiistain herkku

Sitä usein kangistuu kaavoihinsa ja tekee niitä samoja hyväksi havaittuja ruokia ja smootheja.. Oma vakiosmoothieni on mustikoiden, veden, avocadon ja vaniljan makuisen heraproteiinin sekoitus (tuota jälkimmäistä laitan ruokalusikallisen, luomuna). Sitten toinen vakkarini on smoothie, johon laitan purkin ananasta + 6 jääpalaa + 1/2-1 rasiaa baby pinaattia.

Tämän aamupäivän välipalaan laitoin vähän erilaisia aineksia. Kaunis auringonpaiste houkutteli ostamaan tuoretta mangoa, tuoretta luomuananasta ja minttua. Pinaatin ja avocadon lisäksi. Ja niistä syntyi tällainen herkku. 

Tiistain vihersmoothie

Ananasta (noin purkillisen verran)
1/2 mango
1/4 avocado
1/2 minttupuskasta
1/2 laatikollinen pestyä baby pinaattia
10 jääpalaa
1 dl vettä

Kuori mango ja ananas, lisää avocado ja minttu sekä jääpalat ja vesi. Pese pinaatti hyvin ennen käyttöä. Pyöräytä hetki blenderissä, jotta saat smoothiesta kuohkeaa. 

Välipalassa tai aamupalassa ei tarvitse aina olla eläinperäistä proteiinia, olemme jääneet tämän asian vangiksi, koska moni ruokavalio sisältää jokaisella aterialla jonkin eläinperäisen protskun. Mutta proteiinia saa myös kasvikunnan tuotteista ja itse asiassa itselläni se onkin suurin proteiinin lähde tällä hetkellä. Ennen joulua olin kokeeksi jopa täysin vegaanisella ruokavaliolla. Olo oli todella loistava! Sen myötä jäi vielä enemmän pois kananmunien käyttö, kalaa syön edelleen viikottain. 











 Aurinkoa kaikkien päivään!

xo
Hanna

4 kommenttia:

  1. Onpa herkun näköinen smoothie. Olen ihastunut avokadoihin ja niitä laitankin nykyään usein salaatteihin.
    Leppoisaa viikkoa sinulle Hanna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää onkin sellainen herkku vihersmoothie, vaikka tykkään myös ”suolaisista” versioista. Hedelmät tekee ihanan makeuden 💚 Ihanaa viikonloppua Outi!

      Poista
  2. Kaipaankin jotain uutta smoothie-repertuaariini, nimenomaan vihreää ja energistä. Teen sitä aina marjoista, mitä pakkasessa on vielä runsaasti, mutta ne ovat pääosin makeahkoja. Kivat ohjeet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maarit 💚 Mä teen myös aina marjoista, tai useimmiten. Nyt jotenkin meidän Thaimaan reissun jälkeen innostuin hedelmä smoothieista kun siellä ei marja versioita juuri näkynyt 😍

      Poista