Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.4.2017

Home sweet home


Ihanaa olla kotona mukavan loman jälkeen. Nyt on akut ladattu. Toivottavasti teilläkin on ollut ihana pääsiäinen. Unta ja rentoilua tuli tosi paljon, sopivasti aktiviteettejakin. Mun lomalla on hyvä kun annan kropan levätä, sitten on taas palautunut kevään tunteja varten. Kävelyä, venyttelyä, uintia kuului tähän lomaan. Ja yhtenä päivänä laskettelua. Ja vähän draamaakin..

Pitkän perjantain jouduin viettämään päivystyksessä, mutta pääsin vielä yöllä kotiin ja lauantaina olin taas kunnossa ja päästiin mäkeen. Tuli siis testattua Rovaniemen päivystys. Palvelu oli ystävällistä ja hommat hoitui. Suuri kiitos hoitohenkilökunnalle, joka tekee todella arvokasta ja raskasta työtä. Päivystyksessä iltaa viettäessäni tuli myös elämän realiteetit vastaan ja miten sitä oikeasti voi olla kaikenlaista ihmisillä. Aivan kauheita juttuja. Siellä oli useampi potilas minun lisäkseni, ja voitte kuvitella ettei kukaan todellakaan tuolla vietä ihan huvikseen aikaa.. 

Mua usein harmittaa ja ärsyttää miten turhanpäiväisistä asioista ihmiset välillä valittavat, kun oikeasti kaikki on ihan hyvin. Ei osata arvostaa sitä mitä itsellä on.. Tottakai asiat on isoja ja omat asiat tuntuu aina isoilta, mutta isommassa mittakaavassa jos niitä miettii niin ovatko ne niin isoja..? Ja ihmiskeho on ihmeellinen juttu, yhtäkkiä sitä voi huomata miten hauras se voi olla. Nöyräksi laittaa kun huomaa sairastuessaan, että sitä voi olla aivan todella heikossa kunnossa.. Vaikka nykyihminen on todella kiinni aineellisessa maailmassa, moni jättää silti kehonsa ruostumaan. Ihan kuin emme olisi herkkiä stressille, tai syömme huonosti, emme lepää ja mieltäkin voidaan kuormittaa turhaan synkkyydellä. Meillä on vain yksi keho ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu myös kehon hyvinvoinnin kanssa mielen ja sielun hyvinvointi. Ne taas vaikuttavat myös kehon hyvinvointiin. Onnellisuus ja tie parempaan hyvinvointiin löytyy usein muuttamalla omaa ajatusmaailmaa. Sen olen viime vuosina huomannut, että materia ei tuo onnellisuutta, se tulee ihan muualta.. Sen kautta että arvostaa asioita, eikä onnellisuus ole riippuvainen kenestäkään toisesta ihmisestä, paikasta tai materiasta. Se lähtee itsestä.Tänään kävin aamulla vielä jäällä kävelemässä. Tuo lumen ja auringon määrä suorastaan sokaisi, ja ihana oli nauttia vielä näistä kauniista maisemista. Meillä oli ihana loma lapsen kanssa Jaanan ja hänen perheensä huomissa. Ihana nähdä rakasta ystävää ja viettää aikaa myös lapsen kanssa. Ilman että pitää olla töissä tai harrastuksissa. Ihania muistoja jäi tästä pääsiäisestä <3 Rakkaat ihanat ihmiset!


kävelyllä aamupäivällä

ja kävelyllä illemmalla kotona
Lento oli hyvissä ajoin perillä ja ehdin nauttimaan Helsingin keväisestä säästäkin vielä, kun lapsi karkasi kavereiden kanssa ulos. Laukut on purettu, pyykit pesty ja olen valmiina taas arkeen! Hyvää viikkoa kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti