Sports Lady®

Sports Lady®

21.4.2019

Lomatunnelmia Hangossa



Mä olen aivan rakastunut tähän paikkaan. Hangossa on niin paljon sitä samaa kotoisaa fiilistä kuin Porissa. Tulee mieleen Reposaari ja Yyteri. Ja nämä maastot tuntuvat niin kotoisalle. On rantaa, on hiekkaa ja havupuita.

 Meidän ensimmäisenä aamuna täällä lähdimme kuuden jälkeen Tamin kanssa lenkille. Huokailin ja ihastelin, otin kuvia ja fiilistelin. 



Täällä on niin kaunista! Ja rauhallista. Tähän aikaan vuodesta. Kesällä varmasti menoa ja hässäkkää riittää, mutta tykkään että on rauhallista. 










Pikkukoira on ollut ikionnellinen kun ollaan lomalla ja tehdään juttuja yhdessä koko ajan. Sen ainoan hetken mitä hän nyt on täällä ollut yksin, olin eilen kun kävimme juomassa Birgitan synttäreiden kunniaksi lasit kuohuvaa.



Eilen kävimme Hangonkylän satamassa, På Krogenissa kalakeitolla. Käveltiin ja otettiin kuvia ja ihasteltiin upeita maisemia.





Tami on oppinut oikein kahvilakelpoiseksi koiraksi ja hänestä on kuoriutunut varsin reipas seurakoira myös tähän tarkoitukseen. En olisi ikinä uskonut että hän pysyy paikallaan, mutta näin sitä vain koira oppii koko ajan kun vain mennään ja tehdään. Ja kun pitää muutaman nakin käsilaukussa :D


Kalakeitot oli aivan ihanat ja ollaankin täällä tehty nyt lomalla niin, että kerran päivässä syödään ulkona ja muuten laitetaan ruuat itse. 


Tamia kyllä väsytti eilisen aamupäivän retken jälkeen. Hän veti kunnon unet. Ja me taas käytiin viereisessä Regatta hotellissa kilistelemässä Birgitan synttärien kunniaksi iltapäivällä. Tami sitten huili sen reilun tunnin täällä ja taas oli virtaa. 










Loma on ollut juuri tällaista rentoilua mitä ajateltiinkin sen olevan. Korkkarit vaihtui samantien pois ja olohousut takaisin jalkaan. On ulkoiltu ja levätty ja molempina iltoina menty nukkumaan jo kymmenen aikaan. Kiva oli eilen vähän laittautua, mutta muuten on menty hyvin rennosti. 





Eilen oli kaunis ilta ja koiraa ulkoiluttaessa tulee näitä maisemiakin fiilisteltyä jokaiseen vuorokaudenaikaan. Kaunista on!



 Olen kyllä niin rakastunut tähän paikkaan ja tänään aamulla selasin asuntojen myynti-ilmoituksia. Mitä täältä Hangosta löytyisi.. Ihana olisi olla oma kesäpaikka täältä. Golf -kenttäkin löytyy ja nämä maisemat nyt vaan ovat niin upeat. Ja pikkukoira viihtyy. Tänään olisi ohjelmassa kylpylää menoa ja lisää rentoilua. Ihania pyhien jatkoja teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti